بین الملل

افزایش آمار جان‌باختگان سیل در هند به ۵۰ نفر/ بیش از ۱۵۰ تن مفقود شدند

در پی سیل شدید بر اثر شکستن یخچال‌های هیمالیا در هند ۵۰ تن جان خود را از دست دادند و بیش از ۱۵۰ نفر همچنان مفقود هستند.

به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، طغیان شدید سیل در ایالت اوتاراخند که هفته گذشته بر اثر شکسته شدن یخچال‌های هیمالیا در هند رخ داد، تاکنون ۵۰ کشته بر جای گذاشته و گفته می‌شود که بیش از ۱۵۰ نفر همچنان مفقود هستند.

امدادگران با استفاده از ماشین آلات سنگین حفاری ده‌ها کارگر سدسازی را که در یک تونل زیرزمینی مربوط به یک پروژه برق آبی گرفتار شده‌ بودند، نجات دادند.

یکی از مقامات عالی دولتی هند در این باره گفت: ما هنوز امید خود را از دست نداده‌ایم. ما امیدواریم که بازماندگان بیشتری پیدا کنیم.

کارشناسان هشدار داده‌اند ممکن است هنوز مقادیر زیادی سنگ، آوار، یخ و آب وجود داشته باشد که امکان دارد جدا شده و تلاش برای نجات را با مشکل مواجه کند. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا