ورزشی

از صحبت‌های من سو برداشت شد / هنوز هم معتقدم در این سال‌ها ظلم بسیاری به من شده است

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان در توضیح مصاحبه بعد از بازی مقابل استقلال گفت: متاسفانه از صحبت‌های من سو برداشت شده است، حرف‌های من مربوط به حوزه ورزش و فوتبال بود.

به گزارش سلام نو به نقل از “ورزش‌سه”، شکست گل‌گهر مقابل استقلال در نیمه نهایی جام حذفی در روزی که وحید کاظمی داور مسابقه شب خوبی را در ورزشگاه آزادی پشت سر نگذاشت، سبب شد تا امیرقلعه‌نویی بلافاصله پس از پایان مسابقه و در شرایطی که تحت تأثیر فشار مسابقه بود، حرف‌های تندی در مورد قضاوت کاظمی و اشتباهات داوری علیه گل‌گهر در طول فصل بر زبان بیاورد. او در ادامه به این موضوع نیز اشاره کرد که این بی عدالتی چهل سال است که در فوتبال ایران علیه او وجود دارد.  

حالا و در شرایطی که صحبت‌های امیرقلعه‌نویی بازتاب زیادی در رسانه‌های مختلف داشته، او در گفتگویی کوتاه با “ورزش‌سه” توضیح کوتاهی در مورد حرف‌هایش ارائه کرد و گفت:«متاسفانه از صحبت‌های من سو برداشت شده است. حرف‌های من مربوط به حوزه ورزش و فوتبال بود. من در ابتدا هم گفتم که چهل سال پیش از زمانی که کاپیتان تیم ملی جوانان ایران بودم به من ظلم شد و از تیم خط خوردم و هنوز هم معتقدم در این سال‌ها ظلم بسیاری به من شده است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا