اجتماعی

شناسایی ۴۵ نفر و فوت ۲ بیمار مبتلا به کرونا در خراسان شمالی

سید جواد پورنقی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فوت ۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان خبر داد.

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، سید جواد پورنقی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۲ مورد فوت بر اثر ابتلاء به کرونا در استان ثبت شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با بستری ۴۵ بیمار جدید در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر شنبه، هم اکنون ۱۷۷ بیمار دارای علائم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون با شتاب و دقت در حال انجام است، اضافه کرد: ۸۶ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان واکسینه شده‌اند، اما برای پایان شیوع بیماری واکسیناسیون به تنهایی کفایت نمی‌کند.

هاشمی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی، بیان کرد: مهم‌ترین راه قطع زنجیره کرونا رعایت موازین بهداشتی است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند می‌توانند با ورود به سامانه مربوطه کارت واکسن الکترونیک خود را دریافت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا