بین المللسیاسی

انصارالله یمن: هرگز پشت مردم غزه را خالی نخواهیم کرد

عضو شورای عالی سیاسی یمن به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمن که ده‌ها شهید بر جای گذاشت، اعلام کرد که تروریسم آمریکایی هراسی به دل ملت یمن راه نمی‌دهد.

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، الحوثی در سخنانی در جمع راهپیمایان حاضر در میدان سبعین صنعا اظهار داشت: ملت یمن به هیچ وجه از حملات، بمباران، گستاخی و تروریسم آمریکایی هراسی به دل راه نمی دهد و تنها از خدا می ترسد.

وی در ادامه خطاب به مردم مظلوم غزه که همچنان در محاصره رژیم جنایتکار صهیونیستی هستند، گفت: ما همواره در کنار شما هستیم و هرگز پشت شما را خالی نخواهیم کرد.

محمد الحوثی خطاب به مقامات آمریکایی گفت: هر آنچه دوست دارید انجام دهید، چرا که ما جز از خدا ترسی به دل نداریم. مواضع ما مواضعی صحیح و اصولی است اما مواضع ترامپ مواضعی بی ارزش و فاقد مشروعیت است.

وی همچنین ادامه داد: مشارکت شما در حمله به غزه و یا بمباران یمن امر جدیدی نیست، شما بیش از ده سال است که در حملات و بمباران کشور ما مشارکت دارید.

الحوثی افزود: ما آنچه به دست شما آمریکایی‌ها در یمن رخ داد را به مثابه حمله و اقدامی تروریستی قلمداد می‌کنیم و در انتظار تشدید تنش در پاسخ به تشدید تنش از سوی شما هستیم.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا