۱۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
کد خبر: 10784581

 بواسیر از جمله بیماری های دردناکی است که مهمترین عاملش می تواند یبوست باشد. این بیماری در صورت حاد شدن مستعد تبدیل به سرطان مقعد است اما برخلاف تصور خیلی نباید در صورت ابتلا نگران باشید چرا که درمان این بیماری خیلی پیچیده نیست.

به گزارش سلام نو، رگ های بواسیری در قسمت مقعد اگر تحریک شوند ممکن است به التهاب و ورم تبدیل شوند. خونریزی و تشکیل زایده در داخل و خارج مقعد هم از دیگر اتفاقاتی است که فرد مبتلا به بواسیر باید منتظرش باشد.

برای این دسته از افراد، عمل دفع و نشستن بر سطوح سفت و سخت، به شدت وحشتناک و همراه با درد زیاد است. بود.  اسهال طولانی مدت هم از دیگر عوامل مبتلا شدن به بواسیر است. با افزایش سن، حاملگی و فشار زایمان طبیعی، رژیم غذایی کم فیبر و ویژگی‌های وراثتی و همچنین  ورزش نکردن و عدم تحرک   در به وجود آمدن این زایده یا همورویید تاثیر دارد.

ورزش و تحرک روزانه یکی از موثرترین راهکارها برای بهبود بواسیر است. انجام حرکات ورزشی مناسب و فعالیت بدنی کافی باعث می شود مشکلات گوارشی و یبوست رفع شده و مدت زمانیکه مواد غذایی طول روده بزرگ را طی می کند، کمتر شود. این امر باعث می شود در انتهای روده مدفوع نرم تر باشد. ورزش های هوازی هم برای تقویت قدرت انقباض عضلات روده و سهولت دفع مدفوع توصیه می شود.

دویدن، پیاده روی سریع، شنا و ورزشهایی مثل بسکتبال و اسکیت  و ورزش‌های کششی مثل یوگا در درمان همورویید نقش بالایی دارند. پیاده روی منظم ده الی پانزده دقیقه ای چندین بار در روز سیستم گوارشی فرد را در رسیدن به حداکثر فعالیتش یاری می کند.

در ادامه نمونه هایی از نرمش های مفید برای بهبود همورویید یا همان بواسیر آمده است:

روی زمین بنشینید و کف پاهای خود را به یکدیگر بچسبانید. 2-1 دقیقه وضعیت تان را حفظ کنید و 15 ثانیه استراحت؛ 2 بار دیگر آن را مجددا انجام دهید.

بنشینید و یک پای خود را از روی دیگر پای خود عبور دهید و زانو را به سمت شانه مخالف بکشید. سپس کمی بالاتنه را به همان جهت بچرخانید. بعد در سوی  دیگر این حرکت را انجام دهید. تمرین را 4 بار و هر نوبت 15 ثانیه حفظ کنید. استراحت بین هر نوبت تمرینی، باید حداقل بین 15 تا 20 ثانیه باشد.

در وضعیت خوابیده به پشت با کمک دست‌ها، پاها را به بدن خود نزدیک و یک کشش مناسب در عضلات بازکننده ستون فقرات کمری اعمال کنید. این وضعیت را 3 بار و هر نوبت 10 ثانیه حفظ کنید. استراحت بین هر مرتبه تمرین باید 15 تا 20 ثانیه باشد.

طاقباز دراز بکشید و سپس زانوی پای راست را خم کرده  و به پهلو روی زمین بگذارید. 30 ثانیه مکث کنید و سپس با پای دیگر تمرین را تکرار کنید. این تمرین را برای هر پا 4 نوبت انجام دهید.

در وضعیت خوابیده به پشت یک چرخش خلفی در لگن ایجاد و سعی کنید کمر را به زمین بچسبانید. تمرین را 2 تا 6 مرتبه در روز انجام دهید و هر مرتبه 6 تا 10 ثانیه حفظ کنید. استراحت بین هر مرتبه تمرین 15 تا 20 ثانیه باشد

طاقباز دراز  کشیده به صورتی که دست های خود در طرفین باشد و هر دو پا به صورت صاف به اندازه 10 سانتی متر از زمین جدا شود. 10 ثانیه مکث و 3 مرتبه تمرین را تکرار کنید

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***