به گزارش سلام نو، جمعیت الوفاق بحرین نامه ای سرگشاده خطاب به رهبران و پادشاهان کشورهایی که در سه نشست مکه گرد هم آمده اند منتشر کرد.
در این نامه آمده است:
فرزندان امت عربی و امت اسلامی به دنبال جنگ نیستند و کسی را برای دامن زدن به درگیری ها تشویق نکرده و از زبان درگیری و تنفر استفاده نمی کنند.
ملت های شما گونه های مختلفی از ضعف، عقب ماندگی، ویرانی و عقب گرد را به دلیل جنگ و اختلافات و نزاع ها تجربه کرده اند، منطقهی اعراب و مسلمانان تبدیل به میدان درگیری ها و آزمایش ها و کش و قوس های گوناگون شده است واین مسائل باعث هدر رفتن اموال و ثروت های امت ما و ویرانی هویت و از بین رفتن تمام مولفه های قدرت آن شده است. منطقه ما تبدیل به محلی برای درگیری ها، فتنه ها، مشکلات و بحران ها گشته است.
ملت های ما امروز آگاه تر و پخته تر از هر زمان دیگری شده اند و به خوبی درک می کند که تمام این درگیری ها ساختگی بوده و برای سود بردن دشمنان امت طراحی شده اند. دشمنانی که به بالاترین مراتب رسیدند و آینده ملت هایشان را تامین کرده اند در حالی که ملت های ما به دلیل سیاست های دولت ها و بی مبالاتی در تمامی زمینه ها با گشنگی و ورشکستگی و جنگ و ویرانی و تروریسم دست و پنجه نرم می کنند.
آشتی با ملت ها و با یکدیگر و با سازمان ها و گروه های مختلف که اساس آن قدرتمند بوده و بر ایجاد بستر زندگی مناسب برای مردم، مشارکت سیاسی و حکومت داری مناسب، باز توزیع ثروت ها تکیه داشته باشد می تواند وضعیت اسفناک و فرسوده کنونی را بازسازی کرده و تمام بحران های موجود را به فرصت هایی عظیم در منطقه تبدیل کند.
ملت های امت اسلامی نیازمند امنیت و ثبات هستند و به بازسازی، توسعه، پیشرفت، شکوفایی و بنا نهادن کشورهای قدرتمند و بلوک های اسلامی و عربی قدرتمند چشم دارند. همچنین آنان به دنبال رسیدن به آینده نگری درست بر اساس توازن و آزاد اندیشی و آزادی و صلح و بهره وری و مسئولیت پذیری در سطح ملی، هستند.
تنها راه باقی مانده پیش روی ملت ما بازگشت به مسیر صحیح، گفتگو، صلح و آشتی است و هیچ جایی برای عقب ماندگی و تروریسم و درگیری و زندان و سرکوب و ظلم و طایفه گری و نژادپرستی باقی نمانده است.
در پایان این نامه آمده است: بعد از تصمیم برای عقب نشینی از اصلاحات سیاسی فراگیر و مشارکت سیاسی و روی آوردن به زبان زور و سرکوب و باز کردن درب زندان ها و برخورد با ملت و درگیر کردن کشور در سطح منطقه ای و بین المللی، بحرین تبدیل به نمونه ای برای چند قرن بازگشت به عقب شده است. امروز این کشور در آستانه ورشکستگی و بحرانی شدن وضعیت اجتماعی و سیاسی قرار دارد./مهر