مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده  افزود:  تحقق حقوق بانوان در جامعه به معنای تضییع حقوق مردان وکودکان نیست اما تا زمانی که تمامی اعضای خانواده به حقوق خود آگاهی نداشته باشند در مقابل این فعالیت های بانوان جبهه گیری خواهیم داشت.

به گزارش سلام نو، فریبا نظری‌ پورکیایی در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری قزوین که با حضور مسئولان استانی و جمعی از زنان کارآفرین و فعال حوزه زنان برگزار شد، اظهار داشت: در سال های نه چندان دور نگاه های جنسیتی و تبعیض‌های فراوانی سبب شد تا بانوان فعال، مستعد و توانمند ما از عرصه‌های مدیریتی و جایگاه واقعی خود دور بمانند اما امروز نگاه ها تغییر کرده و فرصت برای ارائه توانمندی‌های بانوان فرا رسیده است.

وی گفت: در مرحله نخست برای رسیدن به این امر انتظار ما از دولت حمایت از زنان سرپرست خانوار و زنان کارآفرین با ارائه تسهیلات بنگاه های اقتصادی کم بهره و تسهیل شرایط دریافت این تسهیلات است.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده بیان کرد: بسیاری از مردم جامعه امروز ما از حقوق اولیه فردی و اجتماعی خود آگاهی ندارند و همین مسئله سبب می شود در بسیاری از موارد از تضییع حقوق خود بی اطلاع باقی بمانند.

نظری پور اظهار داشت: در سال های گذشته به دلیل افزایش فعالیت اجتماعی بانوان، تعامل به مطالعه و مراودات اجتماعی و فعالیت گروه های خاص در خصوص بانوان سبب شده تا آگاهی های فردی در خصوص حقوق بانوان در بین این افراد افزایش پیدا کند.

وی افزود: البته تحقق حقوق بانوان در جامعه به معنای تضییع حقوق مردان وکودکان نیست اما تا زمانی که تمامی اعضای خانواده به حقوق خود آگاهی نداشته باشند در مقابل این فعالیت های بانوان جبهه گیری خواهیم داشت.

مشاور وزیر کشور گفت: مهم ترین خواسته امروز ما در بحث بانوان تحکیم بنیان خانواده و سپس حضور اجتماعی ارزشمند است و معتقدیم تا زمانی که بنیان خانواده تحکیم نشود زنان نمیتوانند با فراغ بال و خاطری آسوده در جامعه به نقش خود بپردازند.

نظری پور ادامه داد: در کنار همه مسئولیت های اجتماعی و پست های مدیریتی نقش مادری و همسری زنان در خانواده بسیار حائز اهمیت است اما اگر امروز روی این مسئله تاکید داریم به دلیل این است که معتقدیم در حق بانوان توانمند بی انصافی شده است.

وی عنوان کرد: برای مثال امروز به دنبال رسیدن به ۳۰ درصد پست های مدیریتی برای بانوان هستیم چرا که معتقدیم حالا که نیمی از جمعیت شاغلین کشور را زنان تشکیل می‌دهند پس می‌توانند یک سوم جایگاه های مدیریتی را نیز کسب کنند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده همچنین تاکید کرد: اعتماد اولین قدم برای تحقق این امر است و باید این آموزش در استانها صورت بگیرد که به زنان توانمند و مستعد برای مشاغل حساس اعتماد شود.

نظری پور گفت: ارتقاء شغلی زنان بدون نگاه های جنسیتی، رسیدن به جایگاه های مدیریتی و الزام مدیران برای استفاده از معاونین زن میتواند قدری بر این عدالت شغلی تاثیر گذار باشد./خبرانلاین

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***