به گزارش سلام نو، در این دیدار که با حضور دکتر محمدرضا پورعابدی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر محمدصادق بیجندی (معاون آموزشی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان)، دکتر عبدالحسین شاهوردی (رئیس پژوهشگاه رویان) و مهندس علی مرادی (مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و ارتباطات بین الملل جهاد دانشگاهی) انجام شد، دکتر طیبی به معرفی فعالیتها و توانمندیهای جهاد دانشگاهی در حوزههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و اشتغال پرداخت.
استفاده از توانمندی جهاد دانشگاهی برای تأسیس مرکز منطقهای توسعه مدیریت اطلاعات حوادث غیرمترقبه
در ادامه نیز دکتر جابانا پس از ابراز خرسندی برای حضور در جهاد دانشگاهی گفت: فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی بسیار قابل توجه است و بنده نیز علاقه مند به اجرایی ساختن دستاوردهای علمی و آموزشی آن هستم.
وی در ادامه به برخی از پروژههای اسکاپ و پروژههای کارآفرینی و ایجاد اشتغال با مشارکت ژاپن، چین و سایر کشورها اشاره کرد و طراحی مکانیزمهای پیشرفته کشاورزی، آموزش جهت بهره وری بیشتر در حوزههای کشاورزی و … را از جمله این همکاریها دانست.
معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور اسکاپ با اشاره به تأسیس مرکز منطقهای توسعه مدیریت اطلاعات حوادث غیرمترقبه، اظهار کرد: توانمندیهای جهاد دانشگاهی در این خصوص میتواند موثر واقع شود.
این بازدید با هدف آشنایی با دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حوزههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و فراهم آوردن مقدمات دستیابی به تعاملات دو جانبه در حوزه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی در کشور انجام شد.
در پایان نیز پیشنهاد شد پس از بررسی زمینههای همکاری از سوی دو طرف در حوزههای پژوهشی مانند سلامت و درمان، بانک خون بندناف و مدیکال توریسم، فرهنگی، اشتغال مانند توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تفاهم نامه همکاری آماده برای امضا شود./ایسنا