به گزارش سلام نو ، حالت فیلمبرداری زیر آب طوری طراحی شده که بتوان با استفاده از تلفن هوشمند از زیر آب عکسبرداری کرد. اگرچه این تلفن دارای نمرهی IP86 در زمینهی مقاومت در برابر آب است اما بعد از سوییچ کردن به حالت استفاده از دوربین زیر آب، اولین چیزی که مشاهده میکنید یک پیام است که از شما میخواهد تا از محافظ مخصوص ضد آب این گوشی استفاده کنید. همچنین به کاربران توصیه میکند که از دستور العملهای مربوطه برای جلوگیری از آسیب دیدن گوشی پیروی کنند تا گارانتی تلفن هوشمند از بین نرود.
محافظ ضد آب این تلفن هوشمند تنها در کشور چین به فروش میرسد. بنابراین برای بررسی یاد شده از محافظ ضد آب اورجینال استفاده نشده است. در این حالت، دکمهی بالا بردن صدا برای عکسبرداری و دکمهی کم کردن صدا برای شروع فیلمبرداری مورد استفاده قرار میگیرد.
اما حالت یاد شده دارای چه معضلاتی است؟ قبل از هرچیز، ویژگیهای ارائه شده توسط این دوربین زیر آب بسیار محدود است. دوربین سلفی در زیر آب کار نمیکند و نمیتوان از تله فوتو یا عکسبرداری عریض بهرهمند شد.
طبق گفتههای نویسندهی مطلب اصلی بعد از رفتن به زیر آب و در عرض کمتر از یک دقیقه، گوشی به صورت خودکار به بخش تنظیمات رفته و از حالت استفاده از دوربین زیر آب خارج شده است. موضوعی که احتمالا به خاطر برخورد آب با صفحهی گوشی اتفاق افتاده است.
تلفنهای هوشمند تولید شده توسط شرکتهای دیگر نظیر هایسنس و CAT از یک دکمهی سخت افزاری یا مجموعهای از عملکردهای حرکتی برای خارج شدن از این حالت استفاده میکنند که به نظر منطقیتر میآید.
هواوی میت 20 پرو به طور کلی یکی از بهترین تلفنهای هوشمند کنونی محسوب میشود، اما برای استفاده زیر آب خیلی مناسب نیست. هواوی باید کمی ویژگی استفاده از دوربین میت 20 پرو در زیر آب را بهبود دهد تا عملکرد قابل قبولتری از خود به نمایش بگذارد./دیجیاتو