به علاوه او از ساکنان شبه جزیره عربستان خواسته بود قیام کنند. گزارشها حاکی بودند، او در افغانستان، پاکستان و سوریه سکونت داشته است. وزارت خارجه آمریکا گفت اسنادی که در سال ۲۰۱۱ در حمله به محل اختفای بن لادن در شهر ابیت آباد پاکستان به دست آمد نشان می داد که حمزه بن لادن برای پوشیدن ردای رهبری القاعده تربیت میشد. همچنین گزارش میشود که نیروهای آمریکا ویدیویی از مراسم عروسی او با دختر یکی دیگر از رهبران ارشد القاعده را یافته بودند. عبدالله احمد عبدالله همچنین معروف به ابو محمد المصری، پدر زن او به ظن مشارکت در بمبگذاریهای ۱۹۹۸ در سفارتهای آمریکا در تانزانیا و کنیا تحت پیگرد بود. القاعده عامل حملات ویرانگر ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا بود اما موقعیت این گروه در یک دهه اخیر با قدرت گرفتن گروه داعش تضعیف شده است./بهارنیوز
به گفته مقامهای امنیتی آمریکا، حمزه، پسر اسامه بن لادن بنیانگذار گروه تروریستی القاعده، مرده است. سه مقام آمریکایی که نامشان را فاش نکردند به شبکه ان بی سی گفتند، جوان ۳۰ سالهای که نامش در لیست سیاه متهمان تروریستی آمریکا قرار داشت، مرده است. این شبکه افزود: مقامات آمریکایی اطلاعات بیشتری درباره محل و تاریخ مرگ حمزه و اینکه آیا آمریکا در این امر نقش داشته، ارائه نکردند. این منابع در عین حال گفتند، حمزه بن لادن در عملیات ویژه سازمان اطلاعات آمریکا در افغانستان کشته شده است. یک مقام آمریکایی به رویترز تاکید کرد: دولت آمریکا به زودی بیانیهای کوتاه در شرح ابهامات مرگ حمزه بن لادن منتشر میکند. وزارت کشور عربستان پیش از این در روزنامه رسمی "ام القری" نوشته بود، مقامات عربستان تابعیت سعودی حمزه پسر اسامه بن لادن، رهبر متوفی القاعده را لغو کردهاند.
وزارت خارجه آمریکا ماه فوریه جایزهای یک میلیون دلاری در ازای اطلاعاتی برای شناسایی هویت و محل اختفای او تعیین کرده بود. این وزارتخانه همچنین او را "رهبری اصلی" القاعده خواند. حمزه بن لادن که تصور میشود حدود ۳۰ ساله بوده باشد، با انتشار نوارهای صوتی و ویدیویی خواستار انجام حملات در آمریکا یا سایر کشورها شده بود. گزارش مربوط به مرگ او را ابتدا شبکه ان بی سی و روزنامه نیویورک تایمز منتشر کردند. به گزارش بیبیسی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و جان بولتون مشاور امنیت ملی او از پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران در این مورد خودداری کردند. حمزه بن لادن نیروهای تروریستی را به خاطر قتل پدرش توسط کماندوهای آمریکایی در ماه مه ۲۰۱۱ در پاکستان به انتقام جویی ترغیب کرده بود.