به گزارش سلام نو، وی افزود: در ادامه این طرح ریلی ۴۴ کیلومتر دیگر نیز تا مسیر تبریز ادامه خواهد داشت که در سال آینده به بهرهبرداری میرسد؛ در این رابطه مشکل اعتباری وجود ندارد و به زودی ۴۰ میلیارد تومان نیز به این طرح پرداخت میشود.
کاهش مسیر تبریز - تهران به ۵ ساعت
همچنین مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه از بهرهبرداری از خط آهن «میانه - بستانآباد - تبریز» در سال آینده خبر داد و گفت: تاکنون بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است که فاز اول (میانه به بستان آباد) در سالجاری و فاز دوم نیز در سال ۹۹ به بهرهبرداری میرسد.
خیرالله خادمی در حاشیه بازدید از پروژه خط آهن میانه-بستان آباد- تبریز، اظهار کرد: در راستای توسعه شبکه ریلی کشور، اتصال مراکز استانها به این شبکه را در برنامه قرار داده و طی سالهای ۹۶ و ۹۷ نیز چهار استان به شبکه ریلی کشور متصل شدند.
وی با بیان اینکه اتصال مرکز استان آذربایجانشرقی به خط ریلی کشور، از مهمترین مراکزی بود که باید از مسیر جدید به شبکه ریلی اتصال پیدا میکرد، گفت: این طرح در دو فاز در برنامه کاری قرار گرفته و فاز اول آن از میانه تا بستانآباد به زودی به بهرهبرداری میرسد.
خادمی افزود: فاز دوم از حد فاصل بین بستان آباد تا تبریز نیز پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی داشته و امید است در سال ۹۹ آماده بهرهبرداری شود.
وی با بیان اینکه خط آهن میانه - بستان آباد - تبریز از مهمترین پروژههای ریلی کشور است، افزود: تاکنون بیش از ۵۰ میلیون متر مکعب عملیات خاکی در این مسیر انجام شده و حدود ۱۵ کیلومتر پل و تونل در طول مسیر وجود دارد.
او با بیان اینکه این خط آهن برای اولین بار در کشور به صورت دو خط ریلی احداث شده است، افزود: این خط آهن برای کوتاه کردن مسیر ریلی شمال شرق کشور و اتصال به کشورهای ترکیه و آذربایجان بسیار موثر بوده و مسیر تبریز به تهران را تا پنج ساعت کاهش میدهد./ایسنا