شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در این هفته با کاهش 4 درصدی مواجه شد و به عدد ۳۱۳ هزار و ۴۸ واحد رسید.

به گزارش سلام نو، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (۱۷ مهر ماه) به عدد ۳۱۳ هزار و ۴۸ واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته حدود چهار درصد افت داشت.

در پنج روز معاملات هفته‌ای که گذشت شاخص بورس ١٣ هزار و ٦٩ واحد کاهش داشت، شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (١٠ مهر ماه) با عدد ٣٢٦ هزار و ١١٧ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (١٧ مهر ماه) به عدد ٣١٣ هزار و ٤٨ واحد رسید.

شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته ٣٧٩ هزار و ٣٧١ واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم ٣٦٢ هزار و ٧٢ واحد رسید و کاهش ١٧ هزار و ٢٩٩ واحدی را رقم زد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ٩٦ هزار و ٤٢١ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ٩١ هزار و ٣٠٠ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ٦٤ هزار و ٥٤٤ واحد به عدد ۶۱ هزار و ١١٦ واحد رسید.

ارزش بورس تهران در هفته ای که گذشت ۱۱ هزار و ۶۳۳ میلیارد ریال بود که در مقایسه با هفته گذشته چهار درصد کاهش را تجربه کرد، همچنین ارزش فرابورس در مدت ذکر شده سه هزار و ۲۳۴ میلیارد بود که نسبت به مدت مشابه هفته گذشته با کاهش چهار درصدی همراه شد.

در هفته منتهی به سوم مهر ماه فقط فرآورده های نفتی با بازدهی مثبت برای سرمایه گذاران همراه بودند و در مقابل موارد دارویی، حمل و نقل، خودرو، قند و شکر، رایانه، بانک ها، بیمه و بازنشسته، رادیویی، انبوه سازی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، سیمان، چندرشته ای صنعتی، فلزات اساسی، کانه های فلزی تامین آب، برق و گاز از جمله صنایعی بودند که کمترین میزان بازدهی را به خود اختصاص دادند و طبق آمار ارائه شده در هفته‌ای که گذشت مواد دارویی و حمل و نقل با بیشترین کاهش همراه بودند.

در هفته‌ای که گذشت خودرو و قطعات، فلزات اساسی، انبوه سازی املاک و مستغلات، شیمیایی، سرمایه گذاری ها، صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، بیمه و بازنشستگی، چندرشته ای صنعتی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، دارویی، سیمان، آهنک و گچ و حمل و نقل انبار داری و ارتباطات، استخراج کانه های فلزی، صنایع غذایی به جز قند و شکر و فرآورده های نفتی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.

همچنین بانک ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله، دارویی، خودرو و قطعات، شیمیایی، فرآورده های نفتی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، سیمان، آهک و گچ، بیمه و بازنشستگی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، واسطه گری های مالی و پولی، سرمایه گذاری ها و محصولات کاغذی بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند./ ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***