رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: به‌عنوان کولبر کسی را بازداشت نکردیم و اینکه بگوییم تعداد قابل توجهی در بازداشت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارند، صحیح نیست.

به گزارش سلام نو، علی مویدی‌خرم‌آبادی در قزوین درباره برخورد با قاچاق دام با توجه به تاثیر آن بر قیمت افزایش گوشت و قاچاق دام زنده بیشتر به سمت کشور عراق اظهار کرد: در گذشته، آیین‌نامه‌ای وضع شده بود که مانع قاطعیت در برخورد با قاچاق دام و کالاهای دیگر بود که نیاز به اصلاح و وضع مقررات جدید از سوی دولت داشت.

وی افزود: با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی در زمینه برخورد با قاچاق دام و دیگر کالاها، مقررات جدیدی وضع شده که تا دو سه روز آینده ابلاغ می‌شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این سوال که چه تعداد از کولبرهای مناطق مرزی بازداشت شده‌اند، توضیح داد: به‌عنوان کولبر کسی را بازداشت نکردیم و اینکه بگوییم تعداد قابل توجهی در بازداشت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارند، صحیح نیست.

مویدی‌خرم‌آبادی اضافه کرد: ممکن است اتفاقاتی رخ داده باشد که کولبرها حین عبور از مناطق ممنوعه مرزی به‌ویژه در شب‌ها و زمان‌های غیرمتعارف اقدام به حمل کالاهای ممنوع و غیر متعارف کرده و پرونده‌ای برای آنان تشکیل شده باشد و به‌عنوان حمل این کالا بازداشت شده باشند و تعیین تکلیف شده باشند و در حال بازداشت نباشند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حوزه قضایی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پرونده‌ای برای کولبرها که در بازداشت نیروهای امنیتی و نظامی باشند، واقعاً وجود ندارد.

این مسوول در زمینه تعیین تکلیف کالاهای قاچاق کشف شده تصریح کرد: این کالاها براساس قانون سال 92، صورت جلسه شده و در اختیار سازمان املاک تملیکی قرار می‌گیرد که یا در تعزیرات حکومتی و یا دستگاه قضایی رسیدگی می‌شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: پس از صدور حکم قطعی دو اتفاق می‌افتد؛ یا رأی بر برائت داده می‌شود که کالا به صاحبش عودت داده می‌شود و یا اگر محکوم به مجازات مقررات قانون سال 92 باشد، براساس قانون از یک تا سه برابر حجم کالاهای قاچاق،  مشمول جریمه می‌شود و عین کالا ضبط می‌شود.

مویدی‌خرم‌آبادی ادامه داد: کالاهای قاچاق در احکام قضایی و تعزیراتی بر اساس اساسنامه سازمان اموال تملیکی کالاها از طریق مزایده یا توافقی و پس از ترک مزایده یا عدم امکان مزایده برخی کالاها، با قیمت کارشناسی فروخته می‌شود.

وی فروش همه کالاهای قاچاق را به دلیل عدم مجوز توزیع امکان‌پذیر ندانست و اضافه کرد: مجوز فروش برخی کالاهای قاچاق در داخل کشور به‌دلیل حمایت از کالاهای داخلی داده نشده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: لیست محدودی از کالاها وجود دارد که اگر توزیع آنها ضربه به بازار داخل وارد ‌نکند در بازار داخلی به فروش می‌رسد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این سوال که تکلیف کالاهای قاچاق تلمبار شده در انبارها چه می‌شود، بیان کرد: بخش قابل توجهی از کالاها طی سه سال گذشته که براساس قانون سال 92، دستورالعمل‌هایی نوشته شده بود و معطل تعیین تکلیف بود که با تدبیر سران سه قوه دستور تعیین تکلیف آنها تا پایان امسال صادر شده است.

مویدی خرم آبادی یادآور شد: طبق دستور صادره، هر چه از کالاهای قاچاق در انبارها وجود دارد را باید به فروش برسانیم و تنظیم بازار کنیم و انبارها از کالاهای قاچاق تلمبار شده تخلیه شود./ایلنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***