اکستنشن بسیار زیبا است، اما مانند تمام فرآیندهای زیبایی و آرایشی دیگر دارای عوارضی است که قبل از انجام آن بهتر است از عوارض اکستنشن مژه نیز آگاه شوید. برای انجام این کار باید به یک فرد متخصص و باتجربه مراجعه کنید. انجام اقدامات احتیاطی احتمال بروز عوارض جانبی و عفونت را به حداقل می رساند.

قبل از اکستنشن صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژه های شما کاملاً خشک باشند. ۲۴ ساعت قبل از انجام این کار از حرکت های ورزشی که باعث عرق کردن می شوند خودداری کنید. از ۴۸ ساعت قبل از انجام اکستنشن از ورزش‌هایی مانند شنا یا رفتن به سونا بپرهیزید.

دانستنی هایی در مورد کاشت و اکستنشن مژه

عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی معمولاً اکستنشن آن هم می‌افتد. تعداد مژه هایی که برای هر فرد انتخاب می شود، بستگی به تعداد مژه های خود فرد دارد؛ به دلیل اینکه مژه های مصنوعی روی مژه های طبیعی کار می شوند. اگر فردی تعداد مژه های طبیعی خودش کم باشد، تعداد کمی مژه می توان برای او به کار برد. بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید دو برابر بلندی مژه طبیعی باشد، بیش از این مقدار به خصوص اگر مژه های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند باعث ریزش مژه شود.

اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از کاشت دچار حساسیت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه به کار ببرد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد، آنها را بردارد و دیگر کاشت مژه انجام ندهد.

بعد از کاشت باید خیلی مراقب مژه ها و چشم هایتان باشید. چشم های خود را نمالید و با قدرت آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشوید. وقتی حمام می کنید باید مراقب باشید فشار آب به صورت مستقیم به چشم هایتان برخورد نکند. اگر مژه های شما به اندازه کافی بلند و پرپشت است، بی دلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید و به استفاده از مژه های مصنوعی در مهمانی ها اکتفا کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد می‌شود که طول مژه آنها کمتر از ۳ میلی‌متر است.

خطرات کاشت مژه

ممکن است افرادی به چسب های مخصوص کاشت مژه حساسیت داشته باشند و دچار عفونت لایه نازک بالای چشم شوند. این عفونت بینایی افراد را تهدید نمی کند، اما ممکن است برای مدتی تا از بین رفتن عفونت، فرد دچار تاری دید شود. لازم است قبل از انجام کاشت مژه مطمئن شوید که چسب استفاده شده به چشم شما آسیب نمی رساند.

بعد از چندین بار استفاده از مژه مصنوعی و اکستنشن مژه چون فشار زیادی به پیاز مژه وارد می شود، ممکن است فرد مژه های طبیعی خود را نیز از دست بدهد. مخصوصاً در اکستنشن مژه به دلیل تعداد بالای تک مژه ها و استحکام بیشتر چسب، فشار بیشتری به پلک وارد می شود.

روی مژه مصنوعی نباید ریمل زد، چون احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید چشم بالا می رود. اگر در اثر استفاده از مژه های مصنوعی با موارد مانند پر خونی در چشم، خارش در پلک، ترشح از لبه پلک، درد در چشم و قرمزی در لبه پلک مواجه شده اید؛ باید هرچه سریعتر مژه مصنوعی را بردارید.

معمولاً کاشت مژه یا چسباندن مژه مصنوعی به وسیله چسب های مخصوصی که بسیار قوی هستند انجام می شود که به راحتی هم قابل کندن نیستند، که این کار احتمال دارد عوارضی مانند تغییر رنگ پلک در ناحیه و اطراف چشم بخصوص تیره رنگ شدن پوست در حاشیه پلک اشاره کرد. اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود باعث تحریک بسیار شدید خواهد شد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***