بین الملل

روسیه از دلار عبور کرد

روسیه برنامه خود برای کاهش وابستگی به دلار را وارد فاز اجرایی کرد.

به گزارش سلام نو ،  بانک مرکزی روسیه 100 میلیارد دلار از دارایی‌های خود را به یوآن، ین و یورو تبدیل کرد تا وابستگی خود به دلار را به پایین‌ترین حد در تاریخ مالی کشور برساند.

گفته می شود سهم دلار در حساب بین المللی روسیه بین مارس تا ژوئن 2018 از 43.7 درصد به 21.9 درصد رسید که پایین ترین ارز عمده را نشان می‌دهد.

بدین ترتیب وابستگی این کشور در مبادلات مالی بین المللی به دلار روز به روز کمتر شده است.سرگئی لاورف وزیر خارجه روسیه پیشتر از دلار به عنوان ابزار فشار آمریکا علیه دیگر کشورها یاد کرده بود.

وی گفته بود: هر وقت آمریکا می‌خواهد کسی را تنبیه کند، فوراً عملیات‌های بانکی که بر مبنای دلار است متوقف می‌کند. آنها این کار را با توجه به کشوری که قصد تنبیهش را دارند انجام می‌دهند که البته کشورهایی را که به‌گونه‌ای با آن کشور مورد تنبیه ارتباط دارند، متاثر می‌کند.

/خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا