سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر: این نشست با حضور محسن تنابنده، پریناز ایزدیار، سمیرا حسن پور، متین ستوده (بازیگران فیلم)، سامان سالور(کارگردان)، ساسان سالور ( تهیه کننده)، مسعود سلامی (مدیر فیلمبرداری)، مهدی ابراهیم زاده ( صدابردار ) ، غزاله معتمد ( طراح لباس ) و سحر شهامت ( طراح صحنه فیلم ) برگزار شد.
در ابتدای جلسه ساسان سالور از حضار خواست یک دقیقه سکوت کنند و به احترام جان باختگان حادثه هوایی اوکراین بایستند.
در ادامه عوامل به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند:
سامان سالور کارگردان فیلم «سه کام حبس» در خصوص قصه این فیلم گفت: امروزه بسیاری فیلمها با موضوعات اجتماعی ساخته میشوند و دلیل بر این نیست که فیلمی با محوریت اعتیاد تولید می شود، انگ تکراری بودن به آن بچسبانیم.
وی در ادامه افزود : ساخت این فیلم سه سال زمان برد و تلاش ما بر این بود که جنبه دیگری از اعتیاد و ضربهای که به خانواده میزند را به تصویر بکشیم.
سامان سالور در خصوص هدف از تولید این فیلم اظهار کرد: از نظر من فراگیری اعتیاد در جامعه موضوع مهمی است و امیدوارم این فیلم تلنگری برای این افراد باشد که زندگی خانوادگیشان را تباه نکنند.
مسعود سلامی در خصوص رنگ سیاه و سفید فیلم اظهار کرد: رنگ فیلم متناسب با فضاسازی فیلم و حال و هوای امروز جامعه ما است همانطور که امروز رنگ لباس همه حاضرین در نشست تیره است، رنگ فیلم هم متناسب با حال امروز جامعه ما تعیین شده است.
وی در ادامه افزود : سامان سالور کارگردان فیلم با توجه به شرایط فیلمنامه تاکید داشتند که فیلم رنگ خاصی داشته باشد و بنده نیز سعی کردم رنگ این فیلم شبیه فیلمهای دیگر نشود و رنگ جدیدی را در آن ببینیم، ما لوکرنگی را از ابتدای امر تدارک دیدیم که همیشه روی دوربین سوار بود و بر همین اساس همه چیز انجام گرفت و این رنگی که ما میبینیم رنگ جامعه امروز است و اگر از پنجره نگاه کنیم رنگ شهر سیاه، سفید و خاکستری است.
سمیرا حسن پور در خصوص سورپرایزش در این فیلم به تراشیدن موهایش در سکانسی از فیلم اشاره کرد.
سامان سالور در خصوص کمک های محسن تنابنده در این فیلم اظهار کرد: محسن تنابنده چون خودشان فیلمساز هستند، از آن دسته بازیگرانی هستند که همراه خود ایده می آورند که به کیفیت فیلم بسیار کمک خواهد کرد.
سامان سالور در خصوص فضای تکراری داستان و انتظاراتی که از او به عنوان یک فیلمساز نوگرا وجود دارد گفت: فکر نمیکنم استفاده از بازیگر یا قصهای که جذاب باشد منافاتی با نوگرایی داشته باشد، صحنههای ابتدایی فیلم فرمیاست که بنده دوست دارم و شرایطی در طول داستان برای زن قصه پیش میآید که زندگیاش به سمت تباهی میرود و ناچار به خردهفروشی مواد میشود.
سامان سالور در خصوص سیاه نمایی در فیلم و اینکه چرا هیچ امیدی در فیلم وجود ندارد، گفت: ما متهم شدیم که چرا هیچ کورسوی امیدی در فیلم نگذاشتیداما زن قصه همه تلاش خود را برای حفظ زندگیاش انجام می دهد، وقتی در پلان آخر تصویر پاک شدن خالکوبی روی دست نسیم را میبینیم به معنای شروع یک زندگی جدید است و سینما در تلخترین لحظات نباید کور سو را ببینید.
سامان سالور در خصوص مخاطب اصلی فیلمش گفت: اگر فیلم بنده در حکم یک آیینه برای مخاطب خود عمل کند در واقع ارتباط خود را گرفته است و از جوانان ١٤-١٥ ساله میتوانند باشند تا سنین بالا و کل تماشاگرانی که این فیلم را می بینند جامعه هدف این فیلم هستند.
محسن تنابنده بازیگر فیلم «سه کام حبس» در خصوص این فیلم گفت : پارتنر من در این فیلم خانم «پریناز ایزدیار» خیلی به من کمک کرد و فیلمنامه به گونه ای بود که باید خیلی ریز وارد نقش ها می شدیم و ساعت ها در دور خوانی فیلم نامه با هم در خصوص نقش گفتگو می کردیم.
ساسان سالور تهیه کننده فیلم پیرامون موفقیت یا شکست این فیلم در اکران اظهار کرد : در شرایط این روزهای سینمای ایران پیدا کردن سرمایه گذار کار سختی است و ما به همراه تیم تلاش کردیم تا کاری شریف و استاندارد بسازیم که تاثیر خودش را بگذارد.
وی در ادامه افزود : سرمایه گذار فیلم اقای امین پور است و هنوز مشخص نیست که در اکران شکست بخوریم یا نه، اما اگر امکاناتی برای فیلم های اجتماعی فراهم شود با استقبال مخاطب مواجه خواهیم شد.