کیوان علیمحمدی کارگردان و نویسنده سینما که با فیلم‌ «سینما شهر قصه»در جشنواره حضور دارد، گفت: فیلم «سینما شهرقصه» درباره تاریخ سینمای ایران است و به نوعی تاریخ سینمای ایران در دل تاریخ معاصر و بلعکس دنبال می شود.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر: کیوان علیمحمدی کارگردان و نویسنده سینما که با فیلم‌ «سینما شهر قصه» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار سلام نو در خصوص فیلم «سینما شهرقصه» گفت : فیلم «سینما شهرقصه» درباره تاریخ سینمای ایران است و به نوعی تاریخ سینمای ایران در دل تاریخ معاصر و بلعکس دنبال می شود.

وی در همین راستا ادامه داد : ما نسلی بودیم که سینما را با مدل خاص خود دنبال کردیم، سینما شهر قصه و سینما شهر فرنگ که بعدها سینما آزادی شد بسیار برای ما خاطره انگیز بود و بخشی از فیلم دیدن ما نیز به صورت غیرقانونی بود و با اجاره فیلم و ویدئو در شبانه روز چند فیلم می دیدیم، به همین دلیل شاید عشق ورزی مان با سینما مدل خاصی است.

علیمحمدی در ادامه افزود : ما باید درک کنیم که این مسیر یک مسیر پیوسته است و شما نمی توانید چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید آنها را نادیده بگیرید، همه کسانی که سینمای قبل انقلاب را در قالب تجاری یا هنری شکل دادند سینمای امروز بدان متصل است و نمی توان سینما را از 57 تنها دانست.

وی در پایان در خصوص استفاده از فیلم های آرشیو برای ساخت فیلم اظهار کرد : تنها این نبود که ما بخواهیم تکه هایی از و فیلم‌ها را کنار هم بگذاریم، بلکه قصه مستقلی داشتیم و بخش های از فیلمها که به ما کمک می کرد را استفاده کردیم.

وی در همین راستا ادامه داد : ممکن است خیلی از تماشاگران کدهایی که در فیلم است و به آنها ارجاع داده می‌شود را متوجه نشود، اما به فهم کلی او درباره قصه لطمه ای نمی زند و روند قصه که یک رابطه عاشقانه و جدال بین دو نوع علایق سینمایی ست، ادامه خواهد داشت.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***