با شیوع ویروس کرونا در کشور و تقاضای دولت برای در منزل ماندن مردم، بهترین گزینه برای عموم مردم مطالعه و تماشای فیلم است تا اینکه خود را در منزل های خود سرگرم نمایند، خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی سلام نو با توجه به همین مهم به سراغ بررسی تازه های کتاب بازار نشر رفته است که در ادامه خواهیم خواند.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر : با توجه به شیوع ویروس کرونا و استراحت مردم در منزل و با چالش هایی که هر روز در صفحات مجازی در خصوص مطالعه کتاب منتشر می شود، تقریباً سطح میزان مطالعه مردم نسبت به ماه پیش بیشتر شده است و گواه این مطلب پست ها و استوری های مخاطبین صفحات مجازی است.

از این منظر می توان گفت حداقل این ویروس فوایدی نیز از قبیل کاهش بار ترافیکی، کاهش آلودگی هوا، اهمیت بیشتر به نظافت شخصی، افزایش سطح سرانه مطالعه و ... داشته است.

در تازه های بازار نشر طبق روال دوشنبه های هر هفته به بررسی کتاب هایی نظیر : «چهار روز با روح همینگوی» اثر تام وینتون با ترجمه مهسا خراسانی از انتشارات نیماژ، «توی کثیف من» اثر محسن حمید با ترجمه احمد آل احمد از انتشارات تداعی، «کتاب مرگ» اثر جولین بارنز با ترجمه مینا وکیلی نژاد از انتشارات تداعی، «کتاب آزادی» اثر ویرجینیا وولف با ترجمه سیمین ورسه از انتشارات تداعی رفته ایم که در ادامه خواهید خواند.

بیشتر بخوانید:

از تازه های کتاب چه خبر ؟

۱- «چهار روز با روح همینگوی»

نویسنده :  تام وینتون

مترجم : مهسا خراسانی

انتشارات : نیماژ

توضیحات : کتاب رمان «چهار روز با روح همینگوی» اثر تام وینتون و با ترجمه‌ی مهسا خراسانی که به تازگی توسط نشر نیماژ در ۲۲۴ صفحه و با قیمت پشت جلد ۳۳۰۰۰ تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

نویسنده این کتاب، در قالب داستان، خواننده را با شخصیت «ارنست همینگوی» نویسنده نام آشنا و فقید آمریکایی آشنا می‌کند و بین محتوای داستان تعادل مناسبی برقرار می‌کند و از نکات جالب این رمان پایان شگفت انگیز آن است، «جک فیلن» قهرمان رمان «چهار روز با روح همینگوی»، در اثر حادثه‌ای به کما می‌رود، وی در عالم بی‌هوشی، با قهرمان زندگی‌اش یعنی ارنست همینگوی، نویسنده بزرگ و درگذشته، ملاقات می‌کند و این دو طی معاشرتی چهار روزه درباره زندگی پس از مرگ و سرگذشت همینگوی صحبت می‌کنند.

۲- «توی کثیف من»

نویسنده : محسن حمید

مترجم : احمد آل احمد

انتشارات : تداعی

توضیحات : کتاب رمان «توی کثیف درون من» اثر «محسن حمید» و با ترجمه احمد آل احمد که به تازگی توسط نشر تداعی در  ۲۱۲ صفحه و با قیمت ۳۹ هزار تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

کتاب رمان «توی کثیف درون من» داستانی بلند از محسن حمید نویسنده‌ پاکستانی‌الاصل است که در سال ۲۰۱۴ تالیف شده و از آن به عنوان نسخه جهانی‌شده رمان مشهور «گتسبی‌ بزرگ» یاد می‌شود و داستان این رمان از زبان کودکی در محلات فقیر شهری در پاکستان شروع می‌شود که در مسیر موازی کسب شهرت و ثروت و نیز عشق به پیش می‌رود و اوست که در نهایت بازنده هر دو می‌شود، این رمان جزء نامزدهای دریافت جایزه بوکر که در ایران با رمان‌های «خروجی غربی» و «بنیادگرای ناراضی» شناخته شده است و این رمان از نگاه منتقد مجله نیویورک‌تایمز به عنوان اثری است که محسن حمید را به عنوان یکی از خلاق‌ترین نویسندگان جهان معرفی کرده است.

۳- «کتاب مرگ»

نویسنده : جولین بارنز

مترجم : مینا وکیلی‌نژاد

توضیحات : کتاب رمان «کتاب مرگ» اثر «جولین بارنز» و با ترجمه مینا وکیلی‌نژاد که به تازگی توسط نشر تداعی در  ۱۱۷ صفحه و با قیمت ۲۸ هزار تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

کتاب رمان «کتاب مرگ» برگرفته از آثار مهم و برجسته بارنز و با محوریت مرگ است و مخاطب با خواندن این کتاب به درک دقیق‌تر و درست تری از مفاهیم او در این زمینه دست می‌یابد، این رمان خلاصه‌ای است از کتاب «چیزی برای ترسیدن وجود ندارد» دیگر اثر همین نویسنده که نویسنده در آن به بررسی دقیق نتیجه باورنکردنی و اجتناب‌ناپذیر زندگی می‌پردازد و همچنین بخش دیگری از این کتاب مروری است بر خاطرات خانواده بارنز که مطالب آن از اثری با عنوان «سطوح زندگی» که توصیفی است از ماجرای از دست دادن همسرش انتخاب شده است.

۴- «کتاب آزادی»

نویسنده : ویرجینیا وولف

مترجم :سیمین ورسه

توضیحات : کتاب رمان «کتاب آزادی» اثر «ویرجینیا وولف» و با ترجمه سیمین ورسه که به تازگی توسط نشر تداعی در ۱۳۱ صفحه با قیمت ۳۰ هزار تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

کتاب رمان «کتاب آزادی» با محوریت آزادی به ویژه آزادی زنان است که مخاطب با خواندن این کتاب به درک دقیق‌تر و درست ‌تری از مفاهیم او در این زمینه دست می‌یابد، این کتاب جوابی است در پاسخ به این سوال که چرا باید نیمی از عمر را آزاد زندگی کنیم و نیمی دیگر را با خموشی از کنار زمین تماشا کنیم، در این کتاب، نویسنده با کمک قدرت رهایی‌بخش ذهن، مخاطب خود را در سفری متحول‌کننده هدایت می‌کند و از پرده برداشتن از دلیل ممنوعیت بانوان از نوشتن و شرایط آزادی آنان می گوید و جست‌وجوی آزادی را به شکل یکی از شاعرانه‌ترین ماجراهای زندگی تفسیر می‌کنند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***