در این مطلب سلام نو قصد داریم نگاهی به برخی از سوانح هوایی مهم کشور کنیم که تلفات جانی هم به همراه داشته اند...پس با ما همراه باشید...

از زمان گشایش تاسیسات هوانوردی در ایران حوادث متعددی به وقوع پیوسته است که هریک از آن ها در تمامی این سال ها تلفات جانی بسیاری به همراه داشته است.به طوری که این صنعت هوایی، بالاترین آمار کشته شدگان کشور را به خود اختصاص داده است.

از جمله دلایلی که برای حوادث مرگبار هواپیمایی در ایران بیان کرده اند،می توان به تحریم های اقتصادی ای که غرب علیه ایران انجام داده است،خطای خلبانان،نبود ایمنی، نبود استاندارد و مشکلات فنی و...اشاره کرد.

تمامی این حوادث هوایی مرگبار در این سال ها باعث شده اند که بسیاری از ایرانیان از سفر با هواپیما امتناع کنند زیرا همیشه فوبیای سقوط با آن ها همراه بوده است.

حادثه هوایی سال ۱۳۸۰

در بهار سال ۱۳۸۰یک فروند هواپیمای روسی یاک-۴۰که حامل وزیر راه و ترابری و برخی از مقامات ایرانی و نمایندگان گلستان بود به همراه پرسنل این هواپیما جان خود را از دست دادند.

در زمستان همان سال بود که یک هواپیمای توپولوف-۵۴۱در محدوده خرم آباد جان ۱۱۹نفر از هموطنانمان را به همراه چهار مهندس که برای کشور اسپانیا بودند را گرفت.

حادثه هوایی سال ۱۳۸۱

در زمستان سال ۱۳۸۱یک فروند ایلیوشین-۷۶به دلیل سقوط در حوالی کرمان باعث از دست رفتن جان ۲۷۶مسافر آن شد.

حادثه هوایی سال ۱۳۸۲

در بهمن ماه سال ۱۳۸۲ یک فروند فوکر-۵۰ که برای شرکت هواپیمایی کیش ایر بود جان ۴۳نفر از ۴۵مسافرش را در هنگام فرود گرفت.

حادثه هوایی سال 1383

در خرداد ماه سال ۱۳۸۳سقوط هلیکوپتر هوانیروز که استاندار قزوین یکی از مسافران آن برای انجام ماموریت بود، رخ داد.

در آذرماه همان سال نیز یک هلیکوپتر دیگر که متعلق به هلال احمر استان فارس بود دچار حادثه شد.

حادثه هوایی سال ۱۳۸۴

سال ۱۳۸۴یکی از سال های پرحادثه و غم انگیز برای کشور ایران بود که بسیاری از هموطنان و چهره های برجسته کشور در سوانح هوایی آن سال جان خود را از دست دادند.

در فروردین ۱۳۸۴هواپیمای بوئینگ ۷۰۷هواپیمایی ساها به دلیل انحراف از مسیر دچار حادثه شد و دو نفر جان خود را از دست داده و یک نفر دیگر مفقود شد.

در آذرماه همان سال، یک هواپیمای سی-۱۳۰ که برای ارتش ایران و حامل برخی از خبرنگاران و کارکنان ارتش بود سقوط کرد و ۱۱۰نفر کشته شدند.

در دی ماه سال ۱۳۸۴، حادثه تلخ دیگری رخ داد و یک هواپیمای فالکن-۲۰ که برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بود سقوط کرد.در این حادثه تلخ برخی از مقامات ارشد سپاه که از آن جمله می توان به سردار پر افتخار، شهید حاج احمد کاظمی،فرمانده نیروی زمینی سپاه اشاره کرد،جان خود را از دست دادند.

حادثه هوایی سال 1385

در سال ۱۳۸۵نیز حوادث هوایی متعددی رخ داد که از آن جمله می توان به حادثه هوایی شهریور سال ۱۳۸۵اشاره کرد که در آن ۲۸نفر مسافر کشته و ۵۰نفر نیز زخمی شدند.

در آذرماه سال ۱۳۸۵نیز یک فروند هواپیمای آنتونوف-۷۴سقوط کرد و ۳۶نفر از مسافران جان خود را ازدست داده و ۲نفر دیگر نیز زخمی شدند.

در اسفند ماه سال ۱۳۸۵بود که یک فروند هلیکوپتر هوانیروز ارتش سقوط کرد و باعث کشته شدن سعید قهاری و ۱۳نفر دیگر شد.

حادثه هوایی سال 1386

در سال ۸۶هم چندین حادثه هوایی رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن برخی از هموطنانمان شدند.

حادثه هوایی سال ۱۳۸۷

در فروردین سال ۱۳۸۷ دو حادثه هوایی رخ داد که در ۹فروردین یک فروند هلیکوپتر نیروی انتظامی سقوط کرد و سرتیپ سلامی، رئیس پلیس راهور و سرهنگ جلالی، رئیس پلیس پیشگیری به همراه چند تن از سرنشینان و کادر پرواز جان خود را ازدست دادند.

در شهریور همان سال، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷که حامل ۹۰مسافر بود سقوط کرده و ۷۰نفر از آن ها جان خود را ازدست دادند.

کد خبرنگار: ۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***