رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان از برگزاری المپیاد مجازی خبر داد.

وی ادامه داد: همچنین به دنبال منطقه ای کردن المپیاد ادبی در سال 2019 میلادی هستیم تا بتوانیم میزبان کشورهای فارسی زبان منطقه در تابستان سال 98 باشیم و در این رابطه رایزنی هایی با کتابخانه ملی، اکو، فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی صورت گرفته است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: علاوه بر این برگزاری المپیاد علوم قرآنی و معارف اسلامی نیز در دستور کار قرار دارد اما از آنجا که موضوعات علمی در این زمینه کاری سنگین است برگزاری این رویداد به سال 98 موکول شده است.

به گفته مهاجرانی المپیاد علوم زمین نیز پس از رایزنی و فراهم کردن تهمیدات لازم با سازمان زمین شناسی و نقشه برداری سال آینده برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه به دنبال جهانی کردن المپیادهای سلول های بنیادی هستیم، تصریح کرد: امید است بتوانیم در سال 2019 حتی با حضور چند کشور اندک هم شده برای اولین بار مرحله جهانی آن را برگزار کنیم.

/ایرنا

به گزارش سلام نو، فاطمه مهاجرانی  اظهار داشت: این المپیاد یک موضوع خاص را به عنوان یک مساله تعریف کرده و به آن می پردازد و در واقع شبیه جشنواره خوارزمی است با این تفاوت که نیازی به حضور افراد نیست بلکه به صورت مجازی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان و نخبگان از طریق یک پورتال که نشانی آن بعدا اعلام خواهد شد، طرح ها و موضوعات خود را ارسال می کنند تا مورد داوری قرار گیرد، افزود: ترجیح ما بر این است که در اولین تجربه برگزاری المپیاد پروژه ای به موضوعاتی همچون انرژی، آب و محیط زیست پرداخته شود که اکنون در حال رایزنی با اعضای کمیته ها برای نهایی شدن آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه این المپیاد دبیرخانه و دفتر جهانی هم دارد و همانند دیگر المپیادهای جهانی ما نیز باید به عضویت آن درآییم، یادآورشد: تلاش می شود تا این کار صورت گرفته و برگزیدگان المپیاد پروژه ای کشوری به مرحله جهانی معرفی شوند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان به یکی دیگر از المپیادهایی که برای اولین بار در کشور برگزار خواهد شد، اشاره کرد و گفت: مرحله اول المپیاد جغرافیا بهمن امسال همزمان با دیگر المپیادها برگزار می شود و برای شرکت در آن 5 هزار و 500 نفر ثبت نام کرده اند که آمار چشمگیری است و نشان می دهد در رشته های علوم انسانی باید اقدام به برگزاری المپیادهای متنوع کنیم.

مهاجرانی اضافه کرد: در این رابطه تفاهم نامه همکاری با سازمان جغرافیایی به امضا رسیده است و کمیته علمی المپیاد جغرافیا تمایل دارد تا برای برگزیدگان معافیت کنکور بگیرد اما از آنجا که این مساله به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز دارد و زمانبر است، در نظر دارد تا شرایطی فراهم کند که برگزیدگان اولین مرحله این المپیاد از ظرفیت های سازمان جغرافایی استفاده کرده و چنانچه عملکرد خوبی داشته باشند منجر به ادامه همکاری با این سازمان شود.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***