به گزارش سلام نو به نقل از دیجیاتو، ماجراهای ثبتنام و شرکت در قرعهکشی خودرو همچنان ادامه دارد و حالا خبر می رسد که عواقبی فراتر از تصور، در انتظار فروشندگان امتیاز قرعه کشی خودرو است.
همانطور که می دانید، تعدادی از برندگان امتیاز خرید خودرو های خود را آگهی کرده و آماده واگذاری آناند. این واگذاری غیرقانونی در حالی اتفاق میافتد که پیش از این نیز اعلام شده بود سند خودروهای مذکور تا یک سال در گرو شرکتهای خودروسازی بوده و در صورت عدم مراجعه پس از سه ماه برای شمارهگذاری این خودروها از شرایط بهرهمندی از گارانتی خارج خواهند شد.
در همین راستا ایران خودرو و سایپا با انجام قرعهکشی فروش فوقالعاده ۲۵ هزار دستگاهی خود در تاریخ ۱۷ و ۱۸ خرداد ۹۹، ضمن هشدار به خریداران امتیاز این خودروها عنوان کردند:
۱- بر اساس مصوبات کمیته خودرو که با حضور دستگاههای نظارتی از جمله «دادستانی کل کشور» و «سازمان بازرسی کل کشور» به دو خودروساز ابلاغ شده است، به هیچ عنوان امکان صلح یا فروش خودرو به صورت وکالتی تا یکسال وجود ندارد.
۲- سند خودروی واگذار شده به مدت یکسال در رهن شرکت خودروساز باقی خواهد ماند، لذا امکان فروش تا پایان دوران ترهین وجود ندارد.
۳- پلاک واگذار شده از سوی پلیس راهور به فرد مشمول، به هیچ عنوان قابل انتقال به غیر نیست و مسئولیت هرگونه کشف تخلفات بر عهده دارنده پلاک انتظامی می باشد.
۴- خودروی واگذار شده صرفاً با تطبیق مدارک هویتی به فرد ثبتنام کننده دارای مشخصات ثبت شده، تحویل داده خواهد شد.
شایان ذکر است، لوح فشرده مرتبط با اسامی افراد منتخب در این دوره از قرعهکشی فروش فوقالعاده، از سوی خودروسازان به دستگاههای نظارتی تحویل شده و امکان هیچگونه دخل و تصرف در آن وجود ندارد.
بر این اساس به تمامی هموطنان عزیز هشدار داده میشود که مراقب سودجویی کلاهبرداران باشند و از واگذاری و دریافت امتیاز خرید خودرو های قرعهکشی شده بپرهیزند.
همچنین در تازه ترین واکنش پلس در این رابطه: فرمانده انتظامی تهران بزرگ کفته است: «برخی از افراد در فضای مجازی و حقیقی اقدام به واگذاری امتیاز خودروهای قرعهکشی شده در ازای دریافت مبالغی از ۱۰ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان کردهاند که نسبت به شناسایی این افراد با شیوهها و شگردهای پلیسی اقدام شد. با ورود پلیس، افراد متخلف دستگیر شدهاند که برای آنان پروندهای تشکیل شده و در حال رسیدگی است.»