بین الملل

مخالفت کتائب حزب‌الله با تحویل سلاح

دبیرکل کتائب حزب الله عراق گفت: سلاح مقاومت هرگز تحویل داده نمی‌شود.

به گزارش سلام نو به نقل از تارنمای شفق نیوز، «احمد الحمیداوی»   روز دوشنبه در بیانیه‌ای افزود: سلاح مقاومت اصول قانونی و مشروع دینی است و تنها تسلیم امام مهدی (ع) خواهد شد.

از سوی دیگر منابع عراقی گزارش دادند، همه نیروهای کتائب حزب الله که پیش‌تر توسط نیروهای مبارزه با تروریسم بازداشت شده بودند، آزاد شدند.

در همین رابطه، یکی از نیروهای کتائب حزب الله که آزاد شده به شبکه المیادین لبنان گفت: قاضی به دلیل نبود ادله کافی، ما را آزاد کرد.

وی افزود: ما به محض بازداشت به فرودگاه بغداد منتقل شدیم.

نیروهای مبارزه با تروریسم عراق (زیر نظر آمریکا) پنجشنبه گذشته به مقر تیپ ۴۵ الحشدالشعبی وابسته به کتائب حزب ‌الله در منطقه الدوره بغداد حمله و ۱۳ نفر را بازداشت کردند.

خبرگزاری ملی نینا با انتشار بیانیه سازمان مبارزه با تروریسم عراق، بدون نام بردن از این گروه نوشت که در عملیات شبانه در جنوب بغداد، ۱۳ عنصر مسلح از سوی نیروهای این سازمان دستگیر شدند.

در همین حال، ساعاتی بعد دستگیرشدگان آزاد شدند.

سازمان مبارزه با تروریسم یکی از یگان های مستقل در نیروهای مسلح عراق است که پس از سقوط رژیم صدام حسین در سال ۲۰۰۳ با کمک و زیر نظر آمریکا شکل گرفت و به عنوان یکی از نیروهای زبده نظامی عراق شناخته می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا