به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، کاهش محدودیت های کرونایی در اتحادیه اروپا همزمان با فصل تعطیلات و سفرهای تابستانی فرصت مناسبی به ویروس کرونا داده تا گسترش یافته و قربانیان بیشتری در این منطقه بگیرد.
هشدار کمیسیون اروپایی درباره افزایش مبتلایان جدید
جدیدترین اخبار کرونایی در اتحادیه اروپا حاکی از آن است که "استلا کیریاکیدس" کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا درباره شمار روزافزون موارد جدید ابتلا به کرونا در برخی کشورهای اروپایی ابراز نگرانی کرده و امروز (چهارشنبه) در سخنانی علت این مسئله را بی دقتی و سهل انگاری شهروندان در رعایت قواعد و محدودیت های ضد کرونایی دانست.
رکورد بالای ابتلای روزانه به کرونا از زمان شیوع در پراگ
پراگ از بالاترین میزان ابتلای جدید به کرونا در یک روز از زمان شیوع این بحران خبر داده که بر اساس آمارها در روز سه شنبه 101 نفر ابتلای جدید به این ویروس در 24 ساعت در این شهر گزارش شده است. در تمام جمهوری چک 275 مورد ابتلای جدید گزارش شده است.
اروپا مرزهای خود را بر روی الجزایر هم بست
اتحادیه اروپا مرزهای خود برای سفر از کشورهای ثالث برای مقابله با شیوع کرونا را همچنان بسته نگه داشته و این محدودیت ها به دلیل افزایش موارد ابتلا به کرونا در الجزایر به این کشور هم گسترش می یابد. به گزارش خبرگزاری آلمان سفرای اتحادیه اروپا روز چهارشنبه در این باره به توافق رسیدند.
قرارداد خرید 60 میلیون دوز واکسن کرونا از طرف انگلیس
دولت انگلیس هم 60 میلیون دوز واکسن احتمالی کرونا را از شرکت های GlaxoSmithKline و Sanofi Pasteur سفارش داده است. اگر این واکسن موثر شناخته شود در نیمه ابتدایی سال آینده اولین نفرات از جمله کارکنان بخش بهداشت و درمان و نیروهای پرستاری انگلیس واکسینه می شوند.
شرکت انگلیسی GSK و شرکت فرانسوی Sanofi در دنیا بزرگترین ظرفیت تولید واکسن را دارند.
65 مهاجر نجات یافته از دریای مدیترانه توسط کشور مالت هم به کرونا مبتلا بودند. این مهاجران که حدود 94 نفر بودند روز یکشنبه بعد از بیش از 30 ساعت سرگردانی در دریای مدیترانه نجات داده شدند. دولت مالت اعلام کرد که مهاجران مبتلا به کرونا در یک اردوگاه پذیرش پناهندگان قرنطینه می شوند و بقیه هم باید برای 14 روز در قرنطینه قرار گیرند.
مرگ و میرهای کرونایی در بیمارستانهای آلمان
در آلمان حدود 22 درصد بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان ها از آخر فوریه تا اواسط آوریل جان باختهاند. این نتیجه تحقیقاتی است که توسط انجمن های علمی و پزشکی در برلین انجام شده است.
بر این اساس میزان مرگ و میر در بیماران با علائم تنفسی 53 درصد و بیماران بدون نیاز به تنفس مصنوعی 16 درصد بوده است. بیشترین میزان مرگ و میر هم در فاصله سنی 70 تا 79 سال بوده است.
آلمان: تا اواسط سال 2021 واکسن کرونا نخواهیم داشت
وزیر تحقیقات آلمان هم اعلام کرده که انتظار تولید واکسن کرونا تا قبل از اواسط سال 2021 را ندارد. وی در این باره گفته است: ما نباید انتظار معجزه در این باره را داشته باشیم. ما باید هنوز هم این تصور را داشته باشیم که این واکسن تا اواسط سال آینده در دسترس عموم قرار نمی گیرد.
وی در عین حال گفت: اما در نهایت همه شهروندانی که خواهان تزریق این واکسن هستند باید واکسینه شوند. وی از شهروندان خواست که در برخورد با کرونا سهل انگاری نکنند.
وزیر تحقیقات آلمان گفت: این پاندمی برای همه طاقت فرسا است. این همه گیری تا حدی آزاردهنده است و نیروی خیلیها را گرفته است. وی این بیماری را تهدیدی برای بسیاری از انسان ها دانست.
وی از همگان خواست همچنان به قواعد فاصله گذاری و به استفاده از ماسک پایبند باشند و گفت: ما نباید به این ویروس فرصت گسترش دوباره را بدهیم.
تمدید وضعیت اضطراری کرونایی در ایتالیا
دولت ایتالیا هم قصد دارد شرایط اضطراری مربوط به ویروس کرونا را تا ماه اکتبر تمدید کند. این شرایط حدود 6 ماه است که در ایتالیا اعمال شده است.
گسترش طرح استفاده اجباری از ماسک در مادرید
در مادرید اسپانیا هم قانون استفاده اجباری از ماسک برای جلوگیری از شیوع کرونا اعمال می شود. این قانون نه تنها در فضاهای بسته بلکه در جاهای باز هم باید رعایت شود. میزان افراد مبتلا به کرونا در این منطقه با حدود 6.6 میلیون سکنه بعد از کاهش محدودیت ها مجددا افزایش پیدا کرده است.
استفاده اجباری از ماسک در یونان
از روز چهارشنبه در یونان هم استفاده اجباری از ماسک در بسیاری اماکن عمومی برقرار می شود. تا به حال استفاده اجباری از ماسک تنها در سوپر مارکت ها و وسایل حمل و نقل عمومی اعمال می شد.
افزایش چشمگیر نرخ مرگ و میر اروپا در دوران کرونا
نتایج یک بررسی یورو استات (اداره آمار اروپا) نشان می دهد که نرخ مرگ و میر در اروپا در فاصله زمانی ماه مارس تا می سال جاری نسبت به مدت مشابه سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
اداره آمار اروپا (یورو استات) تعداد مرگ و میرها در دوره زمانی بین ماه مارس و می در 24 کشور اروپایی را مورد ارزیابی قرار داده و به نتیجه وحشتناکی رسیده است.
بر اساس اطلاعات این نهاد اروپایی در این دوره زمانی در مجموع حدود 160 هزار مرگ و میر بیشتر از مدت مشابه چهار سال گذشته در فاصله زمانی بین 2016 تا 2019 گزارش شده است.
این بررسی نشان می دهد که شمار مرگ و میرها در هفته اول آوریل دراروپا به شدت افزایش داشته است. تنها در این دوره زمانی میزان مرگ و میرها در کشورهای اروپایی که دراین بررسی شرکت داشتند حدود 120 هزار نفر بوده است.
این اعداد و آمارها نشانگر میزان بالای مرگ و میر کرونایی در اتحادیه اروپا است علی رغم اینکه آمار و ارقام ها به درستی نشان نمی دهد که چه عاملی باعث مرگ و میر بوده است.
بررسی نرخ مرگ و میر در این دوره زمانی بدون در نظر گرفتن بحران کرونا نشان می دهد که تا چه اندازه نرخ مرگ و میر در یک دوره زمانی در یک جمعیت تغییر کرده است.
این آمارها همچنین نشان می دهد که تفاوت های فاحشی بین کشورها از نظر میزان نرخ مرگ و میر در این دوره زمانی وجود داشته است. در حالی که در کشورهای اسپانیا، ایتالیا و یا بلژیک افزایش چشمگیر میزان مرگ و میر نسبت به میانگین سال های گذشته وجود داشته است در کشورهای اسلواکی و بلغارستان موارد مرگ و میر کم تری وجود داشته است.
این مسئله هم در این بررسی اهمیت دارد که انگلیس که بر اساس آمارهای رسمی سومین آمار مرگ کرونایی در اروپا را داشته است در این تحقیق در نظر گرفته نشده است. در این صورت آمار مرگ و میرها به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می کرد.
وزیر بهداشت فرانسه: همچنان باید مدت طولانی با کرونا زندگی کنیم
وزیر بهداشت فرانسه هم با تاکید بر اینکه همه باید بدانند که همچنان باید مدت طولانی با ویروس کرونا زندگی کنند از شهروندان خواست به قواعد و محدودیت های ضد کرونایی پایبند باشند.
"پیتر آلتمایر"، وزیر اقتصاد آلمان هم افزایش موارد ابتلای جدید به کرونا را به عنوان یک علامت هشدار مهم ارزیابی کرده که روند بهبود اقتصادی را به خطر می اندازد.
افزایش آمار مبتلایان در اروپا
بر اساس جدیدترین آمارهای رسمی تا به حال در اسپانیا 327690 نفر به کرونا مبتلا شده و 28436 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در انگلیس هم تا به حال 300692 نفر به کرونا مبتلا شده و 45878 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 246488 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 35123 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در آلمان هم تا به حال 207951 نفر به کرونا مبتلا شده و 9207 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه هم تا به حال 183804 نفر به کرونا مبتلا شده و 30223 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
انتهای پیام/
نظر شما