به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، تا لحظه ثبت این گزارش تا کنون ۲۳,۹۴۴,۲۸۶ تن مبتلا و ۸۱۹,۸۳۶ تن بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهده می کنید. سایت ورد اُ میترز آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.
جدول زیر نگاهی به آمار ۳۰ کشور آلوده دنیا دارد:
در ایالات متحده آمریکا که شمار مبتلایان به مرز ۶ میلیون تن رسیده است چندین واکسن کرونا در مرحله تست و آزمایش قرار دارد و شرکتهای داروسازی در تلاش هستند تا هرچه سریعتر به واکسنی موثر دست پیدا کنند که در صورت تایید اثربخشی واکسن، توزیع آن به سرعت آغاز میشود. این در حالی است که متخصص ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا نسبت به تایید و توزیع زودهنگام واکسن کروناویروس جدید در این کشور هشدار داده است. به گزارش بی بی سی، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی در ایالات متحده گفت: هر گونه اقدام برای تایید و توزیع واکسن کروناویروس پیش از آنکه ایمنی و اثربخشی آن در آزمایشات جامع تایید شود، می تواند به تلاش های صورت گرفته در تولید واکسنهای دیگر آسیب وارد کند.
این در حالیست که به تازگی شبکه خبری سی ان ان به نقل از دو منبع اعلام کرده که مقامات کاخ سفید در نظر دارند تا به استفاده اولیه اضطراری واکسن کرونا در این کشور پیش از آنکه آزمایشات گسترده روی آن به پایان برسد، مجوز دهند.
در برزیل که رتبه دوم آلوده ترین کشور را به خود اختصاص داده آمارها همچنان کاهشی است. به گزارش رویترز،«ژائیر بولسونارو» رئیس جمهور برزیل در میان جمعی از وزرای کشورش مدعی عملکرد خوبش در مقابله با ویروس کرونا به دلیل تجویز داروی ضد مالاریای «هیدروکسی کلروکین» شد. او در ملاقات با وزیرانش گفت برزیل به دلیل استفاده از داروی ضد مالاریا موفق بوده است.
هند نیز همچنان رتبه سوم دنیا را در اختیار دارد. ساینتیفیک آمریکن در گزارشی نوشته که ویروس کرونا فاجعه ای را در هند رقم زده و همه گیری بیماری کووید ۱۹ سرویس سلامت و زندگی شهروندان را نابود کرده است. بر این اساس هند بر حسب ابتلای روزانه از همه کشورها پیشی گرفته است به طوری که تا میانه ماه اوت به طور متوسط نزدیک به ۷۰هزار مورد ابتلای جدید داشته است.
در ایران نیز شمار کلی جان باختگان کم کم به مرز ۲۱ هزار تن نزدیک می شود. استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند. همینطور در حال حاضر ۱۱۷ شهرستان در وضعیت قرمز و ۱۱۰ شهرستان کشور در وضعیت هشدار قرار دارند.
بیشتر بخوانید:
برزیل نفس راحت کشید/مجوز جدید آمریکا برای درمان کرونا
دسامبر پرتلفات در آمریکا/مردم روسیه همچنان به واکسن بیاعتماد هستند
کوویدـ۱۹ سومین عامل مرگ در آمریکا/شمار فوتیهای ایران به ۲۰هزار نزدیک شد
۳۱۰۳۱۱
نظر شما