سیاسی

حاجی میرزایی از استاندار البرز قدردانی کرد

محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش با صدور پیامی از استاندار البرز بخاطر برگزاری افتتاحیه سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور قدردانی کرد.

به گزارش سلام نو به نقل از البرز، وزیر آموزش و پرورش طی پیامی از استاندار البرز جهت برگزاری افتتاحیه سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با حضور مقام معظم رهبری قدردانی کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، در متن این پیام از سوی محسن حاجی میرزایی آمده است:

بدین وسیله مراتب قدرشناسی و تشکر خود را از حضور جنابعالی و تمهید مقدمات لازم برای برگزاری افتتاحیه سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که با حضور مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) صورت گرفت اعلام نموده و موفقیت و بهروزی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

رجا واثق دارم این حمایت و پشتیبانی، کماکان در طول سال تحصیلی، به منظور فراهم نمودن زمینه دسترسی بی دغدغه و فراگیر کلیه دانش آموزان به آموزش و یادگیری برخوردار از کیفیت و صیانت از سلامت و بهداشت آن ها استمرار خواهد یافت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا