ورزشی

حکم نیمار صادر شد

طبق اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرانسه، نیمار به دلیل ایجاد جنجال در ال کلاسیکو فرانسه دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا ، دیدار پاری سن ژرمن برابر مارسی در هفته سوم لیگ فرانسه بسیار جنجالی شد.

این بازی که با یک گل به سود مارسی به پایان رسید ۵ بازیکن اخراجی داشت که یکی از آنها نیمار بود که به خاطر درگیری با مدافع مارسی از بازی اخراج شد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرانسه دو جلسه نیمار را به خاطر جنجال در این دیدار محروم کرد.

پیش بینی می شد که نیمار ۴ جلسه محروم شد اما در نهایت محرومیت او تنها دو جلسه است.

پارادس هافبک آرژانتینی پاری سن ژرمن هم دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد این درحالی است که محرومیت کورزاوا مدافع PSG سنگین تر است و ۶ جلسه نمی تواند تیمش را همراهی کند.

پاری سن ژرمن بعد از دو شکست پیاپی در لیگ فرانسه سرانجام طعم پیروزی را چشید و شب گذشته با لشکری مصدوم و محروم توانست با گل دقایق پایانی دراکسلر برابر متز به پیروزی دست پیدا کند تا توخل نفس راحتی کشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا