به گزارش سلام نو به نقل از ورزش سه، تیم فوتبال شهرخودرو که پس از قرار گرفتن در رتبه ی چهارم لیگ هجدهم و به لطف دبل قهرمانی پرسپولیس، با گذر از مرحله پلی آف خود را به جمع ۳۲ تیم آسیایی حاضر در دور گروهی رقابت های ACL2020 رسانده بود با خلق ناکامی مطلق در گلزنی، دست خالی و بدون امتیاز این مسابقات را به اتمام رساند.
آنها که اگر مهره های اصلی و تاثیرگذار و دلسوزشان را به راحتی از دست نداده بودند یا نفرات باانگیزه تری را به کار می گرفتند، باتوجه به شرایط و خوش شانسی بوجود آمده در جدول گروه B می توانستند مدت زمان بیشتری را در قطر بمانند و به مراحل حذفی بازی ها نیز راه پیدا کنند اما حالا پس از حذف در همان مرحله گروهی باید بخاطر شنیدن اخبار پی در پی فروش بازیکنان سرشناس، یاس و ترس را به جان هوادارنش بیاندازد.
در چنین شرایطی شمردن نکات مثبت و منفی این تیم در اولین تجربه ی بین المللی اش شاید به مالکان باشگاه کمک کند که آنها چه چیزهایی را درین رقابت ها بدست آوردند و چه چیزهایی را از دست داده اند.
۱. راهیابی شهرخودرو به بالاترین سطح از رده باشگاهی قاره کهن، نخستین حضور یک تیم از خطه ی خراسان در این رقابت ها را رقم زد. اتفاقی که تا پیش ازین غیرممکن بنظر می رسید با حفظ تیم فوتبال پدیده که بعدها به مالکیت شهرخودرو درآمد و جذب نفرات باکیفیت بدست آمد. درواقع این شاهکار بزرگ بنام شهرخودرو نوشته و ثبت شد!
۲. شاید خوشبین ترین فوتبالدوستان خراسانی هم امیدی به گذر موفقیت آمیز از دو بازی سخت و فشرده ی پلی آف ACL2020 آن هم بیرون از خانه نداشت. این موفقیت پس از جدایی ناگهانی یحیی گل محمدی، کاملا غافلگیر کننده بود! به همین دلیل هم خیلی ها در شرق کشور آمادگی ورود به این چالش بزرگ و جدید را نداشتند. حتی ارکان باشگاه.
۳. مشخص نیست فدراسیون و سازمان لیگ که درآمدهای سرشار فوتبال کشور را در دست دارند چرا باوجود ادعاهای بسیار در چنین برهه های زمانی حساسی برای جلب نظر بخش خصوصی کمترین اقدامی نمی کند. باوجود قرار گرفتن در گروهی که دو مدعی قهرمانی رقابت ها (الهلال و پاختاکور) در آن حضور داشتند، از تیم فوتبال شهرخودرو هیچ حمایت ویژه ای نشد تا مالک باشگاه قید تقویت و البته موفقیت و حتی آبروداری تیمش را بزند. اتفاقی که با کسب نتیجه ای ضعیف برای نماینده کشورمان همراه شد تا دود این کم کاری به چشم فوتبال ایران برود.
۴. شهرخودرو پس از آنکه توانست خود را به مرحله ی گروهی بازی های آسیایی برساند بجای آنکه دست به تقویت تیم بزند از سرمربی تا اصلی ترین ستاره هایش را برای کم کردن هزینه ها و کسب درآمد از دست داد. برای این تیم کار به جایی رسید که اگر امکان داشت آنها قید شرکت در ادامه ی مسابقات را هم می زدند!
۵. با اینکه تیم فوتبال شهرخودرو در جریان بازی های آسیایی تنها دو بار موفق به گلزنی شد که آن هم در پلی آف نخست توسط محمدرضا خلعتبری و امین قاسمی نژاد به ثمر رسید اما کیفیت بازی تیمی شاگردان سیدمهدی رحمتی- مجتبی سرآسیایی، وام گرفته از سال های حضور یحیی گل محمدی- محمدرضا مهاجری، نمایشی قابل قبول (به استثنای آمار گلزنی) بود.
۶. نتایج نامیدکننده مرحله ی گروهی ACL2020 به هیچ وجه نمی تواند از شیرینی و لذت حضور در چنین رویدادی بکاهد.
۷. اولین تجربه ی آسیایی فوتبال خراسان با شیوع بیماری کرونا همراه شد. این ویروس منحوس بعلاوه ی آن دستاورد بزرگ(!) قبول میزبانی دور برگشت، فوتبالدوستان خراسانی را از تماشای جام باشگاه های آسیا در ورزشگاه محروم کرد. البته که همین عامل شاید باعث شود انگیزه ها در فوتبال خراسان فروکش نکند و توقع حضور در جام باشگاه های آسیا به بالا رفتن کیفیت و جایگاه فوتبال در شرق کشور بیانجامد.
۸. مالکان باشگاه که دیگر آن شور و اشتیاق اولیه ی حضور در فوتبال را ندارند با اتخاذ برخی تصمیمات نابخردانه و مضحک آنهم بطور مستمر فرصتی استثنایی برای اولا کسب درآمد سرشار و ثانیا شگفتی سازی در مستطیل سبز برای برجای گذاشتن نامی نیک و جاودان را از خود سلب کردند. آنها اگر کمی به کاری که شروع کرده بودند جدی تر نگاه می کردند، رویکردی جاه طلبانه داشتند و از رقابت و هزینه کردن نمی ترسیدند، حذف عجیب الهلال سرگروه بخاطر اتفاقات نادری که کرونا بوجود آورده می توانست شهرخودرو را شگفتی ساز رقابت های این فصل رقابت ها کند نه بواسطه صفر گل زده انگشت نما! درین صورت چه فوتبالیست های جوانی که با پیشنهادات هنگفت تیم های متمول عربی مواجه می شدند و هدف اول مالکان باشگاه بدست می آمد.
نظر شما