به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، محمدرضا قدیر عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان قم در سالن کرامت استانداری، افزود: بیمارستانهای قم در حال اشباع است و حدود ۸۰۰ تخت بیمارستان پرشده است. امروز ۱۰ بیمار کرونایی در قم جان خود را از دست دادند و ما نگران هستیم کهموج سوم بیرحمتر از پیک اول آن باشد.
رییس بیمارستان علوم پزشکی قم گفت: رعایت پروتکلها از ۸۲ درصد به ۶۰ درصد رسیده و تعداد زیادی از شهروندان بیتوجه به کرونا هستند. در حال حاضر شیوع بهصورت خانوادگی هم انجام میشود و برای ممنوعیت حضور در آموزش عالی و دانشگاهها و حوزهها رایزنیهایی کردیم.
قدیر افزود: برای مشاغل پرخطر و آیین ها هم خواستار محدودیت هستیم که نیاز به تصمیمگیریهای مسئولان دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بزرگترین پشتوانه استان در مهار کرونا مردم هستند و باید مردم با این مساله همراهی کامل داشته باشند.
به گفته قدیر، برای کنترل شیوع بیشتر کرونا باید مساله دورکاری کارمندان بار دیگر اجرا شود.
وی با انتقاد از وضعیت عمومی قم در رعایت شیوهنامههای بهداشتی یادآور شد: تجمعات در قم زیاد و پرشمار است و بستنیفروشیها، پاساژها و نانواییها و غیره کمترین رعایت را در پروتکلها دارند.
قدیر ابراز داشت: ما به آینده امیدوار هستیم، اما در حال حاضر هیچ پرستار متقاضی کار در استان وجود ندارد و همانهایی هم که هستند تعدادشان محدود بوده و خسته شدهاند. با ادامه روند کنونی باید منتظر فاجعهای در مساله بستریها و فوتیهای کرونا باشیم.
به گفته وی، ذخایر استراتژیک تجهیزات بهداشتی قم به مدت ۳ ماه آینده تامین شده است.
شرط برگزاری نمازجمعه
حجتالاسلاموالمسلمین علی مهدیزاده رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم نیز در این جلسه گفت: نماز جمعه قم از روز یازدهم مهرماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی درصورتیکه مورد تایید نهایی مسئولان ملی قرار بگیرد از سر گرفته خواهد شد.
وی افزود: پروتکلی برای بازگشایی نماز جمعه در سراسر کشور در حال تدوین است و در صورت تصویب، نماز جمعه فارغ از هر رنگ و شرایط کرونایی بازگشایی خواهد شد.
وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابلتوجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.
بازگشت محدودیتهای کرونا در قم درصورت عدم رعایت بهداشت بازمیگردد
قم-ایرنا- استاندار قم گفت: اگر تا یک هفته آینده وضعیت رعایت شیوهنامههای بهداشتی در پاساژها، بستنی فروشی، نانواییها، گیم نت و غیره در استان اصلاح نشود محدودیتهای کرونایی بازخواهد گشت.
بهرام سرمست عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران قم در سالن کرامت استانداری، افزود: ما بین سلامت و اقتصاد جامعه، سلامت را در اولویت قرار خواهیم داد. وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز تجمع مانند پاساژها، بستنیفروشیها،نانواییها و غیره اصلا مطلوب نیست. مساله دورکاری برای بانوان شاغل و افراد با بیماریهای زمینهای باید باقدرت بیشتری در استان اجرا شود.
سرمست گفت: الکترونیکی کردن خدمات اداری و مساله دولت الکترونیک باید در این شرایط باقدرت و شدت دنبال شود. قم ازنظر بستری و فوت بیماران کرونایی در یک وضعیت بسیار ویژه و خطرناکی قرارگرفته است. وضعیت کرونایی قم حاکی از این است که باید محدودیتهای کرونایی را افزایش دهیم و از حجم بازگشاییها کم کنیم.
استاندار قم گفت: آمارهای کرونایی نشان میدهد که تلفات و مبتلایان موج سوم کرونا بیشتر از دو موج قبل از آن خواهد بود.
به گفته سرمست، اینکه در شرایط بحران کرونایی هیچ متقاضی جدیدی در جذب پرستار در قم در اوج بیکاری وجود ندارد نگرانکننده است.
استاندار قم گفت: فلسفه غیرحضوری شدن مدارس برای کاهش تجمعات است و نباید این مراکز به محلی برای برپایی برخی محافل تبدیل شود.
سرمست همچنین با اشاره به پیشنهاد برپایی نماز جمعه از هفته آینده در قم، گفت: اقامه نماز جمعه با شرایطی که قم در آن قرار دارد باید با حساسیتهای ویژه انجام بگیرد.
نظر شما