ورزشی

صحبت های سیدجلال حسینی درباره کلاس مربیگری سطح A

سیدجلال حسینی گفت: بعد از تجربیاتی که در فوتبال داشتیم کنار اساتید یکسری کارهای تئوری و عملی انجام می‌دهیم که برای خودمان هم تازه است.

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، سیدجلال حسینی، کاپیتان اسبق تیم ملی ایران و مربی پرسپولیس این روزها در کلاس مربیگری A آسیا شرکت می‌کند.

او در مورد این کلاس‌ها گفت: خیلی خوشحالیم که در کلاس مربیگری A زیر نظر اساتید عزیز، هستیم. بعد از تجربیاتی که در فوتبال داشتیم کنار اساتید یکسری کارهای تئوری و عملی انجام می‌دهیم که برای خودمان هم تازه است.

حسینی ادامه داد: الان در زمانی هستیم که بازی‌های یورو شروع شده و می‌توانیم نکته‌های خوبی به دست بیاوریم. کنار اساتید آنالیز و بحث می‌کنیم. این کلاس به ما کمک می‌کند و چیزهای جدید یاد می‌گیریم‌. امیدوارم این روند را ادامه بدهیم و در دوره‌ای که تازه شروع کردیم موفق شویم. کار سختی داریم و امیدوارم آن را انجام دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا