بین الملل

اعلام نتایج تست کرونای پسران ترامپ

دونالد جونیور ترامپ و اریک ترامپ اعلام کردند جواب تست کرونایشان منفی اعلام شده است.

به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، دونالد جونیور ترامپ، پسر رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد نتیجه تست کرونای وی منفی بوده است.

پیشتر اریک ترامپ ، پسر رئیس جمهوری آمریکا و همسرش لارا که در مناظرات انتخاباتی روز سه شنبه حضور داشتند، اعلام کردند که نتیجه تست کرونای آن‌ها منفی بوده است. پیش از آن نیز تست کرونای ایوانکا ترامپ و همسرش، جارد کوشنر، مشاور رئیس جمهوری و بارون پسر ۱۴ ساله ترامپ نیز منفی اعلام شده بود.

دونالد جونیور ترامپ دوباره تست کرونا می دهد

دونالد جونیور ترامپ در حساب توییتری خود نوشت: “نتیجه تست من منفی شد، جهت احتیاط چند روز دیگر صبر می‌کنم و مجددا تست می‌دهم، در صورتی که پاک باشم، به کار خود باز خواهم گشت. “

وی همچنین از کسانی که برای دونالد ترامپ و همسرش ملانیا آرزوی بهبودی کردند، قدردانی کرد.

ترامپ بامداد روز جمعه از ابتلای خود و همسرش ملانیا به ویروس کرونا خبر داد و به دنبال آن یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که علائم خفیف ابتلا در ترامپ که همانند سرماخوردگی است، در وی پدیدار شده است. رئیس‌جمهوری آمریکا پس از اعلام ابتلایش به کرونا به بیمارستان نظامی والتر رید در واشنگتن منتقل شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا