کلید مینیاتوری یا فیوز از جمله تجهیزاتی می باشد که در صنعت برق بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از آن در ساختمان ها از جمله موارد انکار ناپذیر و ضروری به شمار می آید که کلید مینیاتوری یا فیوز نسبت به عبور جریان بیش از اندازه و حد مشخص شده حساس بوده است.
کلید مینیاتوری به عنوان تجهیزی بوده که مصرف کننده را در مقابل اضافه بار و اتصال کوتاه حفاظت مینماید، به بیانی ساده تر این کلید موجب می شود تا جریان برق در حد استاندارد و مشخصی عبور نماید.
اتصال کوتاه به عنوان یک خطا محسوب می شود که اگر این اتفاق صورت بگیرد ، جریان بسیار بالایی رد خواهد شد و این جریان موجب میشود که به مدار شوک و حرارت بسیار زیادی وارد شود و در نهایت مدار از بین میرود و آتش سوزی انجام خواهد شد. به همین جهت ضروری است که برای تشخیص و حفاظت از مدار به جهت موارد آسیب دیده از موارد سالم از چنین تجهیزی استفاده گردد.
خرید کلید مینیاتوری
خرید کلید مینیاتوری جزء مواردی است که در ساختمان سازی نباید آن را نادیده گرفت تیپ های مختلفی برای کلیدهای مینیاتوری مطرح هستند که شامل B و C و D می باشند.
تیپ B به عنوان تیپ تندکار میباشد و هرچقدر که به سمت تیپ های C و D برویم این سرعت کمتر شده و کندتر خواهند شد.
گروه بندی تیپ کلیدهای مینیاتوری
- تیپ B روشنایی
- تیپ C موتوری
- تیپ D ترانسفور ماتوری
- تیپ K قدرت
- تیپ Z بسیار حساس
در زمان انتخاب کلید مینیاتوری باید به کاربرد آن و نوع حفاظت نیز دقت نمایید چون اگر این موضوع را مد نظر نگیریم خسارتهای بسیار زیادی به مصرف کننده وارد خواهد شد.
چگونگی انتخاب کلید مینیاتوری
- کلید مینیاتوری تیپ B یا کندکار : این نمونه کلید برای تجهیزاتی مورد استفاده قرار می گیرد ضریب اتصال کوتاه پایینتری داشته اند. زمانی که اضافه بار تشخیص داده می شود این فیوزها سریعا قطع میشوند.
- کلید مینیاتوری تیپ C یا تندکار : این نمونه کلید برای موتورهای استفاده می شود که توان کم دارند و جریان راه اندازی پایین راداشته اند. کارکرد این کلیدها پنج تا ده برابر جریان نامی بوده و نسبت به تیپ B مدت زمان قطع این تیپ بیشتر می باشد.
- کلید مینیاتوری تیپ D (ترانسفورمری): از این نوع تیپ برای ترانسفورها ماتورها استفاده می شود و در واقع برای بارهای است که ضریب اشباع بالاتری داشته اند.
- کلید مینیاتوری تیپ K ( موتوری): کلید مینیاتوری این نوع تیپ حساسیت زیادی به جریان اضافی و اضافه بار داشته است و اگر جریان از جریان نامی بیشتر کردد خیلی سریع کلید عمل می کند و سبب قطع مدار خواهد شد. برای موتورهای زیر بار این نوع کلید مطلوب می باشد. محدوده ی قطع تیپ K کم تر بوده و از دیگر تیپ ها سریع تر است و زمان قطع آن بین دو تیپ C و تیپ B قرار دارد.
- کلید مینیاتوری تیپ Z ( بسیار حساس): تیپ Z به عنوان یکی از تندکارترین ها معرفی می شود که زمانی اقدام به قطع مدار می کند که جریان عبوری از جریان نامی بیش تر باشد و این نوع کلید به نسبت دیگر تیپ ها دارای حساسیت بیش تری می باشد و در سریع ترین حالت ممکن سبب قطع جریان اتصال کوتاه و جریان اضافه بار خواهد شد. عموما این نمونه کلیدها در مدارهای ارزشمند و حساسیت بالا و همچنین بردهای الکترونیکی و مدارهای PLC کاربرد داشته اند.
خرید کلید مینیاتوری از تهران برق
اگر تمایل به خرید بهترین و باکیفیت ترین کلیدها از جمله کلید مینیاتوری را دارید می توانید به تهران برق به نشانی وب سایت https://tehranbargh.com مراجعه نمایید تا هر گونه تجهیزات برقی را به آسانی تهیه نمایید. برای استعلام قیمت ها با شماره های شرکت تماس بگیرید.
نظر شما