به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، دکتر فرهمند کلانتری اظهار کرد: در مجموع، بیماران بدحال به بخش ICU منتقل میشوند؛ در پیکهای قبلی کرونا، ۸۵ درصد بیماران درمان سرپایی داشتند و ۱۰ درصد در بخشهای عادی و ۵ درصد در ICU بستری میشدند اما در پیک جدید، تعداد بیماران بدحال بیشتر است و به همین نسبت، درصدهایی که قبلا در این زمینه تعریف شده نیز متفاوت شده است.
وی افزود: در حال حاضر بیماران با حال عمومی بدتری به بیمارستان مراجعه میکنند و نیاز به ICU بسیار افزایش یافته است.
این متخصص بیهوشی و ICU گفت: تختهای ICU محدود است و به همین دلیل، در این مدت ظرفیت ICU در بیمارستان رازی اهواز چهار برابر افزایش یافته است.
وی با اشاره به عوارض جدید کرونا، گفت: یکی از عوارض جدید کرونا سوراخ شدن ریه است؛ این عارضه در پیکهای قبل نیز مشاهده می شد اما اکنون بروز آن نسبت به پیکهای قبلی بسیار افزایش یافته است به گونهای که بیماران با مراجعه اول، این عارضه را دارند.
کلانتری افزود: برای این بیماران باید بلافاصله مداخله جراحی انجام شود و در ریه لولهگذاری کنیم و هوا تخلیه شود.
مسئول بخش ICU بیمارستان رازی اهواز با اشاره به دیگر علائم بیماران در پیک جدید کرونا در خوزستان گفت: اکثر بیماران با عارضه خلط خونی به بیمارستان مراجعه میکنند. سومین علامتی نیز که در این پیک بیشتر مشاهده میشود جمع شدن هوا در مدیاستن قدامی (میانسینه؛ فضای بالای قلب در قفسهسینه) و نیز آمفیزم (نابودی و تخریب پارانشیم ریوی) است. آمفیزم در بسیاری از این بیماران به صورت ناگهانی رخ میدهد.
وی تصریح کرد: بیماران با اکسیژن خون پایینتری به بیمارستان مراجعه میکنند و در واقع در این پیک که با کرونای جهشیافته مواجه هستیم، بیماران بدحالتر هستند.
نظر شما