سیاسی

انتصاب بهمن نامورمطلق به عنوان رییس فرهنگستان هنر

شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای با حضور رییس‌جمهور، بهمن نامور مطلق را به عنوان ریاست فرهنگستان هنر انتخاب کرد.

به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی که عصر سه‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹، با حضور حسن روحانی، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزار شد، بهمن نامورمطلق به عضویت پیوسته فرهنگستان هنر درآمد و به مدت ۴ سال به ریاست این فرهنگستان منصوب شد.

بهمن نامورمطلق دارای مدرک کارشناسی‌ارشد در رشته زبان‌شناسی و رایانه، و دکتری در رشته ادبیات تطبیقی از دانشگاه بلزپاسکال در کلرمون ـ فرانسه است. او دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی است.

نامورمطلق پیش‌تر در سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۸ به‌عنوان دبیر و معاون پژوهشی فرهنگستان هنر فعالیت داشته است. او همچنین سِمت معاونت هنرهای سنتی و صنایع دستیِ سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور و معاونت پژوهشی خانه هنرمندان را در کارنامه خود دارد.

نامورمطلق اکنون سرپرستی دانشگاه هنرهای اسلامی‌ایرانی استاد فرشچیان را بر عهده دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا