به گزارش سلام نو به نقل از پارسینه، بسیاری از افراد هنگام بیدار شدن از خواب یا در طول روز دچار بوی بد دهان میشوند که ممکن است دچار احساس ترش و یا تلخی دهان خود شوند که این عمل ریشه در اختلالات بدن فرد دارد و میتواند به علت تغذیه نامناسب و … باشد.
نباید نسبت به تلخی دهان بی توجه بود و آن را رها کرد به امید آن که خودش خوب شود. در درمان تلخی دهان افراد باید به وضعیت دستگاه گوارش خود توجه کنند، اجابت مزاج باید هر روز انجام شود و از مصرف مواد غذایی که برای کبد نارسا و مضر است خودداری کنند. مواد غذایی مانند چربی، تخم مرغ، ادویه، آش، آبگوشت باید در وعدههای غذایی قرار بگیرند، همچنین لازم است تا با مصرف انار، آلو، خربزه، سیب و گلابی به فعالیت کبدمان کمک کنیم.
لازم است چنانچه دچار مسمومیت و ناراحتیهای نظیر آن شدیم فوری به درمان آن بپردازیم، سیگار را ترک کنیم، هر شب هنگام خوابیدن یادمان نرود که مسواک بزنیم و مسواک را با جوش شیرین شست و شو دهیم، اگر دچار بیماریهای دهان و دندان هستیم حتما به پزشک مراجعه کنیم.
علل تلخی دهان
_ مصرف سیگار و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
_ پرخوری و مصرف غذاهای چرب در وعده شام
_ مصرف برخی داروها و شیمیدرمانی
_ بارداری به دلیل تغییرات هورمونی
_ مشکلات کبدی و در نتیجه تجمع سموم در بدن
_ تجمع باکتریها به دلیل کاهش ترشح بزاق در شب
_ اسیدی شدن مری و در نتیجه تامین غذای باکتریها
_ سینوزیت و در نتیجه تامین غذای باکتریها
یکی ازروشهایی که میتوان از بوی بد دهان راحت شویم سم زدایی بدن است. مصرف برخی از مواد غذایی که سبب پاکسازی و سم زدایی بدن میشود به برطرف شدن مزه بد دهان در صبح کمک میکند. صبحها یک حبه سیر (به صورت ناشتا) بخورید تا بدن تان سم زدایی شود.
در هر ماه به مدت ۸ شب متوالی یک نوشیدنی ساده تهیه کرده و بخورید. برای درست کردن این نوشیدنی در مخلوط کن یک عدد چغندر، یک حبه سیر، آب نصف عدد لیموترش، کمی جعفری و یک قاشق چایخوری عسل و مقداری آب بریزید و مخلوط کنید. این نوشیدنی سبب از بین رفتن سم زدایی بدن میشود و به مرور تلخی دهان را از بین میبرد. برای رفع بدمزگی دهان جویدن آدامس بدون قند یا مکیدن آب نبات سفت ممکن است مفید باشد. مسواک زدن دندان هایتان دو تا سه بار در روز و مسواک زدن زبان و استفاده روزانه از نخ دندان هم برای رفع بد مزگی دهان مفید است.
نظر شما