اجتماعی

شیب کرونا در تهران ملایم شد

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران اعلام کرد که شیوع ویروس کرونا نسبت به هفته های گذشته در یک شیب ملایم قرار دارد .

به گزارش  سلام نو به نقل از ایرنا، استاندار تهران اعلام کرد: شیوع ویروس کرونا در یک شیب ملایم قرار دارد و تعداد مبتلایان نسبت به ۲ هفته قبل کمی کاهشی بوده است.

انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان که در استانداری تهران برگزار شد گفت: با تمهیدات لازم و اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی کرونا هم اکنون وضعیت در استان تهران رضایت بخش است و نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

وی اظهارداشت: شیب صعودی نسبت به هفته های گذشته روند کاهشی به خود گرفته و باید از این شرایط حفاظت کرد.

استاندار تهران افزود: در شرایط تبلیغات انتخاباتی هر گونه تجمع و برگزاری مراسم داوطلبان در فضای بسته ممنوع است و از آنان می خواهیم برنامه های تبلیغاتی خود را با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و در فضای باز اجرا کنند.

وی همچنین خواستار واکسیناسیون ناظران و عوامل اجرایی انتخابات پیش رو شد و افزود: این هماهنگی در ستاد ملی کرونا در حال انجام است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا