بین الملل

مجرمان جنسی در پاکستان عقیم‌سازی می‌شوند

«اخته‌سازی جنسی» به تجویز داروی شیمیایی برای کاهش میل و فعالیت جنسی اطلاق می‌شود.

به گزارش سلام نو به نقل از یورونیوز، ریمل محی‌الدین، کنشگر عفو بین‌الملل در آسیای جنوبی به مصوبه پارلمان پاکستان که در آن «اخته‌سازی شیمیایی» برای افرادی که چند بار به دلیل تجاوز جنسی مجرم شناخته‌ شده‌اند، اعمال می‌شود واکنش نشان داد.

وی گفت: «این قانون ظالمانه و غیرانسانی نه تنها تعهدات حقوق بین‌المللی و قانون اساسی پاکستان را نقض می‌کند بلکه هیچ نتیجه‌ای برای مقابله با آفت خشونت جنسی به همراه نخواهد داشت.»

«اخته‌سازی جنسی» به تجویز داروی شیمیایی برای کاهش میل و فعالیت جنسی اطلاق می‌شود.

حی الدین از مقامات پاکستانی خواست تا «به‌جای تشدید مجازت‌ها به مشکلات اساسی در نظام عدالت کیفری که همواره عدالت را برای قربانیان نادیده می‌گیرد رسیدگی کنند.» وی افزود: «اخته شیمیایی، مشکل کمبود نیروی پلیس یا آموزش ناکافی بازرسان را برطرف نمی‌کند.»

این کنشگر حقوق بشر گفت: «در اوایل سال جاری پارلمان پاکستان لایحه‌ای را تصویب کرد که رفتار ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز با زندانیان و بازداشت شدگان را جرم انگاری می‌کند.»

وی تاکید کرد مسئولان پاکستان نمی‌توانند آن قانون را با قانون جدید تطبیق دهند. وی از مقامات این کشور خواست از این گام قهقرایی بازگردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا