فرهاد قلی نژاد گفت: عملیات جمع آوری و پاکسازی ساحل توسط شهرداری بوشهر و اداره کل بنادر و دریانوردی این استان آغاز شده است.
وی ادامه داد: در این ارتباط خسارت وارده به تنوع زیستی دریا و ساحل بر اثر این آلودگی نفتی توسط کارشناسان محیط زیست محاسبه و علیه آلوده کنندگان پیگیری قضایی میشود.
قلی نژاد اظهارداشت: باید برای جلوگیری از وقوع آلودگیهای نفتی اقدامهای پیشگیرانه مد نظر قرار گیرد که سازمان حفاظت محیط زیست این مهم را در دستور کار جدی خود قرار داده است.
وی تاکید کرد: فعالیتهای نفتی اعم از حفاری چاهها، بهرهبرداری و انتقال نفت و محصولات آن چنانچه بدون رعایت ملاحظات زیست محیطی و جلوگیری از اثرات نامطلوب باشد موجب آِلودگی های شدید در محیط زیست میشود از این رو باید برنامههای پیشگیرانه مورد توجه جدی قرار گیرد.
قلی نژاد بیان کرد: در این ارتباط همه شرکتهای نفتی مستقر در استان بوشهر ملزم هستند تا برنامه مدیریت زیست محیطی خود را در راستای انجام الزامات و ملاحظات زیست محیطی و پیشگیری و برطرف کردن آلودگی های محیط زیست ارائه دهند.
وی یادآورشد: در این زمینه تاکنون برنامه مدیریت زیست محیطی برخی شرکتها همانند شرکت نفت مرکزی و زاگرس جنوبی تدوین و تصویب شده و اقدامهای مرتبط با آن در دست اجرا است که انتظار میرود سایر شرکتها نیز این رویه را در پیش گیرند.
جزیره خارگ بزرگترین پایانه صادرات نفت کشور است که در آبهای خلیج فارس و فاصله ۵۷ کیلومتری شمال غرب بندر بوشهر واقع است.
نظر شما