ورزشی

یزدانی بار دیگر همبازی مرادمند شد

سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند، دو مدافع تیم فوتبال استقلال دوران آموزشی سربازی خود را در پادگان نیروی دریایی شهید نامجو انزلی سپری خواهند کرد.

به گزارش سلام نو به نقل از خبر ورزشی، پس از اینکه محمدحسین مرادمند، مدافع استقلال خودش را به پادگان نیروی دریایی شهید نامجو انزلی معرفی کرد، سیاوش یزدانی دیگر مدافع مشمول نیز راهی این پادگان شد تا دوران آموزش سربازی خود را سپری کند.

با توجه به اینکه ملوان در لیگ دسته اول حضور دارد و هنوز فرصت نقل و انتقالات نیم‌فصل این لیگ به پایان نرسیده، یزدانی و مرادمند می‌توانند راهی این تیم شوند. ملوانی‌ها تنها یک جای خالی در لیست خود دارند و تا فردا (۱۲ اسفندماه) که پایان نقل‌وانتقالات زمستانی لیگ دسته اول خواهد، فرصت دارند یک بازیکن تیم‌شان را کنار بگذارند تا بتوانند از یزدانی و مرادمند بهره ببرند.

با اعزام یزدانی و مرادمند به خدمت سربازی، این دو بازیکن تنها زمانی می‌توانند برای تیم ملی بازی کنند که ستادکل نیروهای مسلح با درخواست فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان اجازه حضور آنها در اردوهای تیم ملی را بدهد.

یگان خدمتی یزدانی پیش از این سپاه بود اما با توجه به پایان مهلت نقل و انتقالات در لیگ برتر، او نمی‌توانست به فجر برود و ظاهراً یگان خدمتی‌اش تغییر کرده تا بتواند در ملوان بازی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا