ورزشی

پرسپولیس ۲ شهرخودرو ۱/ سقوط شهرخودرو به لیگ یک

پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال شهرخودرو را شکست داد و منجر به سقوط نماینده مشهد به لیگ دسته یک شد.

به گزارش سلام نو به نقل از آنا، پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال شهرخودرو را شکست داد و منجر به سقوط نماینده مشهد به لیگ دسته یک شد.

پرسپولیس و شهر خودرو امروز در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه ۲ بر یک به سود شاگردان یحیی گل‌محمدی به پایان رسید.

پرسپولیس با این نتیجه ۵۷ امتیازی شد تا با توجه به شکست سپاهان مقابل فولاد، در صورتی که کمیته انضباطی رأی به پیروزی پرسپولیس در دیدار نیمه‌کاره مقابل تراکتور بدهد، عنوان نایب قهرمانی سرخ‌پوشان پایتخت در لیگ بیست و یکم قطعی شده باشد.

همچنین شهر خودرو با ۱۶ امتیاز در قعر جدول رده‌بندی باقی ماند تا یک هفته مانده به پایان لیگ بیست و یکم، سقوطش به لیگ دسته یک قطعی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا