چند رسانه

کشف جسد زن جوان پتوپیچ شده در آبهای ساحلی بندر لنگه / فیلم

صبح دیروز صیادان محلی بندر کنگ جسد زن جوانی حدود ۳۵ تا ۴۰ ساله درون پتوی پیچیده شده و لنگری وصل شده به او در آب های ساحلی مشاهده کردند.

به گزارش سلام نو، خداداد پلاشی معاون دریایی و بندری بنادر غرب هرمزگان گفت: صبح روز ۱۵ خردادماه صیادان محلی جسدی را از آب گرفتند درون پتو پیچیده شده و لنگری به او وصل بود که مشکوک به قتل عمد بود.

وی افزود: سرقتی از این زن نامبرده نشده بود چون طلا و جواهرات به همراه داشت.

پلاشی ادامه داد: این جسد به ماموران دریابانی تحویل داده شد که پرونده آن در آگاهی در حال رسیدگی است.

وی زمان مرگ را به طور تخمینی ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل اعلام کرد و افزود: بر اساس تجربیات کاری و دمای آب و جسد ورم کرده می‌توان گفت حدود ۴۸ تا ۷۲ ساعت از مرگ این زن گذشته است.

اعزام پلیس به محل حادثه

بلافاصله این صیادان نیروهای مرزبانی را در جریان رخداد قرار دادند و اکیپ‌های پلیس به محل اعزام شدند تا این مسئله را مورد بررسی دقیق کارشناسی و فنی قرار دهند.

در پی کشف این جسد که محل دقیق وقوع آن سه مایلی بندرکنگ بود فرمانده انتظامی استان هرمزگان از صدور دستور ویژه برای پیگیری این مسئله خبر داد.

سردار جعفری گفت: بلافاصله پس از اطلاع از یک مورد قتل در بندرلنگه و کشف جسد توسط ماهیگیران، دستور ویژه جهت بررسی ابعاد این موضوع و شناسایی قاتل یا قاتلین صادر شد.

وی تصریح کرد: اطلاعات تکمیلی این پرونده پس از دریافت گزارش تکمیلی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا