سیاسی

استفاده جنسی طالبان از کودکان!

اخبار یک رسوایی زشت دیگر برای طالبان به گوش می رسد و آن هم سوءاستفاده جنسی از کودکان است.

به گزارش سلام نو به نقل از اعتماد آنلاین، براساس گزارش‌های معتبر، گروه طالبان در پاسگاه‌های خود اطفال زیر سن را برای استفاده جنسی نگهداری می‌کنند.

یک منبع معتبر که نخواست اسمی از او در گزارش گرفته شود، به خبرگزاری صدای افغانستان گفته است که در ایست‌های بازرسی طالبان در منطقه پل‌چرخی کابل، بچه‌های زیر سن حضور دارند.

این منبع تصریح کرده است؛ نوجوانان حاضر در این پاسگاه‌ها، شامل تشکیلات امارت طالبان نیستند صرف به عنوان بچه بی‌ریش فرماندهان این گروه در برخی پاسگاه‌ها حضور دارند.

هم‌چنان منبع ذکر کرده است که دربرخی پاسگاه‌های طالبان در منطقه پل‌چرخی داروی تقویت جنسی دیده‌ شده‌ است.

 این درحالی‌ست که پیش از این نیز ده‌ها تصاویر و نوارهای تصویری از تجاوز جنسی گروه طالبان بالای زنان و اطفال زیر سن در شبکه‌های اجتماعی به نشر رسیده‌ است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا