اقتصادیبازارهای مالی

محور کندوان مسدود شد/ ۲ فوتی در پی ریزش سنگ در کندوان

فرمانده پلیس راه کندوان: محور کندوان به علت ریزش شدید کوه در محدوده هریجان ضمن ایجاد خسارت توسط پلیس‌راه تا ایمن شدن محور کاملا مسدود شد.

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، زکریا اشک‌پور سخنگوی اورژانس مازندران با تایید خبر فوتی براثر ریزش سنگ در محور کندوان، اظهار کرد: صبح امروز ریزش سنگ در محور کندوان ۲ فوتی برجای گذاشت.

وی افزود: ریزش سنگ در منطقه دره هریجان رخ داد که براثر ریزش سنگ بر روی خودرو یک پسر بچه دو ساله و خانم ۳۶ ساله فوت شدند.

سخنگوی اورژانس مازندران بیان کرد: همچنین این حادثه دو مصدوم یک آقای ۳۶ ساله و دختربچه ۱۰ ساله برجای گذاشت.

اشک‌پور گفت: مصدومان این حادثه توسط پلیس راه کندوان به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شدند.

گفتنی است، ریزش سنگ‌های پی در پی در محور کندوان حوادث مختلفی را رقم زده که امیدواریم با تدبیر مسوولان استانی و کشوری برای همیشه به این معضل پایان داده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا