داخلیسیاسی

واکنش تند رضا رشیدپور به مهاجرانی

رضا رشید پور به توئیت عطاالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات درباره فیروز نادری واکنش تندی نشان داد.

به گزارش سلام نو به نقل از برترین‌ها، توئیت عطاالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات نسبت به فوت فیروز نادری، دانشمند ایرانیِ ناسا با واکنش معنادار رضا رشیدپور، مجری صداوسیما روبرو شد.

مهاجرانی در ابتدا نوشت: دکتر فیروز نادری دانشمند نامدار ایرانی درگذشت. گرچه او به روان و شادی پس از مرگ باور نداشت، اما روانش شاد!

شخصیت او سه بعد متفاوت دارد که بایست از هم تفکیک کرد.

١- شخصیت علمی و فنی تحسین برانگیز

٢- طرح نظر در ساخت فلسفه و الهیات، که البته ایشان مطلقا صلاحیتی در این عرصه نداشت.

٣- شخصیت سیاسی- تبلیغاتی که از زمان بازنشستگی نادری از ناسا آغاز شد. کاش به کار علمی و پژوهشی به ویژه انتشار خاطراتش در ناسا می پرداخت. این کار را نکرد و به دلیل عدم شناخت ایران و انقلاب و ملت ایران و روحانیت به اظهار نظرهای عجیب و غریب پرداخت. شبیه لمپن ها حرف می زد و نه ناسا!

این توئیت کنایه‌آمیز با واکنش تند رضا رشیدپور روبرو شد:

جسارتا همین رشته توئیت در مورد خود جنابعالی هم صدق می‌کند. کافیست به جای کلمه ناسا از وزارت استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا