پشت صحنهفرهنگ و هنر

فرار حاضران در جشنواره کن از ترس بمب‌گذاری

بعد از پیدا شدن یک کوله پشتی مشکوک در جشنواره کن، خیابان خارج از کاخ جشنواره از ترس بمب گذاری مسدود شد.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، ورودی کاخ جشنواره کن به دلیل ترس از بمب گذاری در پی آنچه کارکنان جشنواره آن را اقلام مشکوک نامیدند، به طور موقت بسته شد.

در پی ترس از بمب گذاری، خیابان خارج از کاخ جشنواره مسدود شد و افسران پلیس از عبور عابران پیاده از هر جهت جلوگیری کردند و گروهی از افسران متخصص در حال بازرسی یک کوله پشتی در وسط گذرگاه بودند.

البته نه کاخ و نه منطقه اطراف تخلیه نشدند، با این حال منطقه اطراف کاخ محدود شد و ایجاد هیچ صفی مستقیماً در مقابل ساختمان مجاز نبود و به گروهی از افرادی که برای ورود در صف ایستاده بودند، اجازه داده شد در کنار ایستگاه پلیس بمانند.

پس از بررسی‌ موضوع توسط گروه زیادی از افسران، خیابان و ورودی کاخ در ساعت ۱۵:۱۰ به وقت محلی بازگشایی شدند.

بررسی امنیتی در کن همچنان در سطح بالایی قرار دارد و شرکت کنندگان باید به صورت جداگانه از یک دروازه آشکارساز جدید عبور کنند. برخی از شرکت کنندگان جشنواره اعلام کردند تدابیر امنیتی ورود به محل برگزاری را کند کرده است و باید تا ۲۰ دقیقه در صف بمانند.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن تا ۵ خردادماه ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا