معاون دادگستری استان کرمان گفت: ۱۷ شعبه دادگاه صلح در کرمان راهاندازی شده است و بنا داریم حداقل ۷۰ درصد دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا کند.
به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، حجتالاسلام محمدامیر ابراهیمی، ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه در مصلی بزرگ امام علی (ع) شهر کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بهویژه شهدای والامقام جبهه مقاومت، خاصه شهید سپهبد قاسم سلیمانی، اظهار کرد: حاج قاسم به حق به کرمان و کرمانیها اعتبار دیگری بخشید و مایه فخر جهان اسلام شد.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم میفرماید مومنان با هم برادرند و بر همه ما واجب است در جهت صلح و سازش بین برادران تلاش کنیم و جامعه را به سوی صلح سوق دهیم، افزود: در آیات متعدد قرآن کریم به بحث صلح و سازش اشاره شده است.
معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمان، با اشاره به اینکه اصلاح بین دو طایفه اوس و خزرج که 120 سال با هم درگیری بودند و به واسطه نبی مکرم اسلام(ص) و عنایت الهی بین آنها سازش ایجاد شد، گفت: در روایتی داریم که خداوند ثواب هزار لیله القدر را برای کسی که برای اصلاح جامعه و صلح و سازش قدم برمیدارد، گذاشته است.
وی با بیان اینکه محصول صلح و سازش ثمرات زیادی است که در آن جامعه در آرامش هستند، ادامه داد: جامعه با صلح و سازش برای ظهور آماده میشود؛ در زمان ما بیش از هر چیزی به فرهنگ صلح و سازش و مواسات و برادری نیاز داریم.
ابراهیمی، بیان کرد: برادر مومن باید به گرفتاری برادر مسلمان خود رسیدگی کند و اگر غیر از این باشد جامعه به سمتی میرود که بیش از هزار سال امام زمان(عج) منتظر ظهور است.
وی با اشاره به اینکه قانون شوراهای حل اختلاف در مجلس شورای اسلامی تصویب شده که اقدام به جایی بود، گفت: با این قانون و تشکیل دادگاههای صلح در سراسر کشور بخش زیادی از دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا میکند.
وی با بیان اینکه طرحی در استان کرمان در حال پیگیری است که ذی نفوذان جامعه در آن مشارکت میکنند و اختلافات مردم در مساجد پیگیری و به صلح و سازش ختم میشود، افزود: اگر در محلهای مسجد آن آباد باشد، امنیت و آرامش آن محله بیشتر خواهد بود.
معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمان، با اشاره به اینکه 17 شعبه دادگاه صلح در کرمان راهاندازی شده است، عنوان کرد: بنا داریم با این دیدگاهها حداقل 70 درصد دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا کند.
وی با بیان اینکه اختلافات کینهها را بین مردم بیشتر خواهد کرد و باید بلافاصله بزرگان وارد شده و مانع اختلاف بیشتر شوند، گفت: یکی از دلایل افزایش طلاق در جامعه عدم احساس مسئولیت بزرگان یک خانواده و جامعه است و باید به موقع وارد شد و اختلافات خانوادگی را حل کنند.
انتهای پیام/511/
نظر شما