سرمربی فولاد خوزستان پس از شکست برابر پیکان گفت: شاید تا اینجا هم نباید می‌آمدیم.

عذرخواهی گل‌محمدی از هواداران

به گزارش سلام نو به نقل از تابناک، تیم فوتبال پیکان در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی امروز (پنج‌شنبه، ۲۵ بهمن) میزبان فولاد خوزستان بود که این دیدار در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ به سود پیکان به پایان رسید.

 یحیی گل‌محمدی، سرمربی فولاد خوزستان در نشست خبری پس از بازی گفت: به تیم خوب پیکان تبریک می‌گویم که شایسته پیروزی بودند. تا قبل از گل دوم خوب بودیم. در ادامه و بعد از آن احساس کردیم که بازی به نفع ما تمام می‌شود و فکر می‌کنم از نظر ذهنی نسبت گل‌هایمان ذهنیت بدی داشتیم. از هواداران عذرخواهی می‌کنم و مسئولیت شکست را باید بپذیریم. نمی‌شود راجع به این بازی صحبت کنم به جز اینکه دو، سه موقعیت خوب هم داشتیم اما استفاده نکردیم اما در مجموع شاید تا اینجا هم نباید می‌آمدیم، در جام حذفی عملکرد خوبی نداشتیم. تمرکز خود را روی لیگ برتر می‌گذاریم.

او در ادامه افزود: اتفاقاتی که افتاد، خوب نبود و زیاد نمی‌شود راجع به برخی مسائل صحبت کرد. مهم این است که مسئولیت باخت را بپذیریم و در ادامه هم باید مشکلات را حل کنیم. بعد از بازی نمی‌شود راجع به برخی مسائل صحبت کرد. باید در تمرینات و با مسئولان تیم صحبت کنیم. اکنون نمی‌شود.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید