حزب‌الله تصریح کرد: اقدام سربازان ارتش لبنان به شلیک گاز اشک‌آور به سمت شهروندان مسالمت‌جو، تعرضی آشکار به آن‌ها است.

حزب‌الله: از دولت می‌خواهیم که از تصمیم خود برای جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت عقب‌نشینی کند

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، حزب‌الله به اعتراضات روز گذشته در لبنان واکنش نشان داد و از دولت خواست به هواپیماهای ایرانی، مجوز فرود دهد.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد: از دولت لبنان می‌خواهیم که از تصمیم خود برای جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت عقب‌نشینی کند. همچنین از دولت می‌خواهیم اقدامات جدی برای جلوگیری از تحمیل دیکته‌های دشمن اسرائیلی و تعدی به حاکمیت ملی انجام دهد.

حزب‌الله تأکید کرد: ما حادثه روز گذشته که نیروهای یونیفل در اطراف فرودگاه رفیق حریری متحمل شدند محکوم می‌کنیم و تأکید می‌کنیم که هرگونه هدف قرار دادن آنها را به شدت رد می‌کنیم. از دولت لبنان می‌خواهیم که مسئولیت کامل خود را در محافظت از معترضان صلح‌جو و حق آنها در بیان آزادانه افکارشان بر عهده بگیرد.

در این بیانیه آمده: از ارتش می‌خواهیم تا در مورد تعرض به تحصن دیروز تحقیق کند و اقدامی انجام دهد که نقش نهاد نظامی را در حفظ ثبات حفظ کند.

حزب‌الله تصریح کرد: تحصن در جاده فرودگاه حرکتی مسالمت‌آمیز در اعتراض به دخالت اسرائیل در امور لبنان بود. اقدام سربازان ارتش لبنان به شلیک گاز اشک‌آور به سمت شهروندان مسالمت‌جو، تعرضی آشکار به آن‌ها است.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید