بانک مرکزی سقف برداشت از پایانه‌های خودپرداز را از ۲۵ اسفند سال جاری تا ۲۰ فروردین سال آینده، از ۲ میلیون به سه میلیون ریال افزایش داد.

سقف برداشت خودپردازها زیاد شد

به گزارش سلام نو به نقل از بانک مرکزی، این بانک با ابلاغ بخشنامه شماره ۰۳/۳۱۲۸۰۳ مورخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ به شبکه بانکی اعلام کرد: نظر به فرا رسیدن ایام سال نو و لزوم خدمت رسانی مضاعف به مشتریان شبکه بانکی، به منظور پوشش نیازمندی هموطنان محترم جهت دریافت وجه نقد، سقف مبلغ ریالی تراکنش برداشت وجه نقد از پایانه‌های خودپرداز، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ از مبلغ ۲ میلیون ریال به سه میلیون ریال افزایش می‌یابد.

بانک مرکزی همچنین از شبکه بانکی خواست ضمن تمهید اقدامات مربوطه در سوئیچ کارت صادرکنندگی و پایانه‌های خودپرداز آن بانک، ترتیبات لازم به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به مشتریان شبکه بانکی، در دستور کار قرار گیرد.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید