اجتماعیحوادث

ایست قلبی ۲ نفر درپی مسمومیت با گاز آمونیاک در گرمدره تهران

احمد مهدوی، رئیس مرکز اورژانس استان البرز از وقوع حادثه مسمومیت با گاز آمونیاک در گرمدره خبر داد.

به گزارش سلام نو، احمد مهدوی، رئیس مرکز اورژانس استان البرز از کرج گفت: به دنبال تماس با مرکز ارتباطات اورژانس البرز و اعلام حادثه مسمومیت با گاز آمونیاک در یک شرکت واقع در منطقه گرمدره، بلافاصله سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: یکی از مصدومان توسط نزدیک‌ترین آمبولانس به بیمارستان امام علی (ع) منتقل شد. دو مصدوم دیگر، قبل از رسیدن آمبولانس‌های اعزامی توسط همراهان، به درمانگاه مجاور انتقال یافته بودند که در داخل درمانگاه دچار ایست قلبی تنفسی شدند.

رئیس مرکز اورژانس استان البرز با اشاره به اینکه کارشناسان اورژانس بلافاصله برای رسیدگی به وضعیت آنها به درمانگاه اعزام شدند، بیان کرد: با تلاش کارشناسان اورژانس و پرسنل درمانگاه، اقدامات احیای پیشرفته انجام و هر دو مورد، پس از احیا و با علائم حیاتی پایدار، به بیمارستان منتقل شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا