اجتماعیحوادث

بازداشت قاچاقچی حرفه‌ای چوب در قائمشهر

علی باقری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از رفع تصرف یک‌هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی در شهرستان نور و دستگیری یک قاچاقچی حرفه‌ای قطع درخت در قائمشهر خبر داد.

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به تداوم اقدامات حفاظتی برای صیانت از عرصه‌های ملی اظهار کرد: در اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، عملیات رفع تصرف و اعاده به وضع سابق یک‌هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی اسکان دام در روستای انارجار شهرستان نور با موفقیت انجام شد.

وی افزود: این عملیات با حضور نیروهای حفاظتی منابع طبیعی واحد سلیاکتی و با همکاری شرکت حفاظتی توسعه جنگل‌های شمال به عنوان مجری طرح حفاظتی اجرا شد و اراضی مورد تصرف به بیت‌المال بازگردانده شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با تأکید بر اینکه حفاظت از اراضی ملی از اولویت‌های این اداره‌کل است، تصریح کرد: هرگونه تصرف غیرقانونی، تغییر کاربری و تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی با پیگیری حقوقی و برخورد قانونی مواجه خواهد شد.

باقری همچنین از دستگیری یک قاچاقچی حرفه‌ای چوب در شهرستان قائمشهر خبر داد و گفت: این فرد که سابقه فعالیت در زمینه قطع غیرمجاز درختان جنگلی را داشت، پس از رصد اطلاعاتی و میدانی نیروهای حفاظتی در منطقه، طی عملیاتی غافلگیرانه در ساعت سه بامداد چهاردهم مردادماه هنگام تبدیل درختان قطع‌شده در عرصه جنگلی روستای پرچینک دستگیر شد.

وی ادامه داد: این عملیات با همکاری سرجنگلبان بیشه‌سر و عوامل حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ انجام شد و پس از هماهنگی با دادستان شهرستان قائمشهر، خودروی متهم و محموله چوب‌های قاچاق توقیف و برای سیر مراحل قانونی به اداره منابع طبیعی منتقل شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری خاطرنشان کرد: یگان حفاظت منابع طبیعی با استفاده از گشت‌های مستمر، رصد میدانی و مشارکت مردم، مقابله با قاچاق چوب و تعرض به اراضی ملی را با جدیت دنبال می‌کند و اجازه نخواهد داد سودجویان به سرمایه‌های طبیعی استان آسیب وارد کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا